Alla tiders omstart

Hösten är alla tiders omstart och jag älskar känslan av att dra igång något nytt. Eller; jag älskar generellt känslan av något nytt. Jag är en förändringsmänniska som sällan blickar bakåt men alltid längtar framåt.

2017 har på flera plan varit förändringarnas tid. Jag blev singel. Jag fick mitt liv tillbaka. Jag har också pratat väldigt mycket bloggutveckling och bloggbusiness på olika håll och kanter. Just nu är jag på en outdoor workation med några härliga människor och vi diskuterar jättemycket kring målsättning, utmaningar och kreativa idéer. I somras hade jag en inspirerande dag här.

Överlag har jag umgåtts mycket med människor det här året och det har gett mig massor. Jag har sugit åt mig av energi, inspiration och kunskap på flera olika sätt. Influencers of Sweden är en av de plattformarna och året inleddes med en härlig konferens med Infuencers of Sweden hos mig i Åre. Om du skriver blogg eller instagram och vill växa så kan jag rekommendera att gå med som medlem i Influencers of Sweden, just nu får du dessutom en kurs på köpet!

Igår hade jag ett långt möte med en filmare och fotograf för hur vi ska jobba i framtiden. Till höger är en skärmdump för hur min blogg såg ut för några år sedan. Minns du alla mina olika designformat? Det är knappt så jag gör det själv!

Sara

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • Ja, visst är det något speciellt med höst och omstart!
  Fortsätt ta vara på dagarna!

  Karin Härjegård 2017-08-26 22:13:23 http://www.karinharjegard.se
  Svara
 • åh jag älskar känslan av nystart! Kanske lite vääääl mycket, tänker alltid ”nu ska jag göra ditten och datten” men sen faller hälften bort. Men det behöver vi inte fokusera på nu! Denna höst kommer bli så grym för oss tror jag 🙂 Du är alltid lika peppande! kram <3

  ISA 2017-08-26 21:03:48 http://isabyl.se
  Svara
 • Har hängt med genom alla bloggens olika utseenden! Alltid lika snygga och proffsiga! ?

  Anna 2017-08-26 08:53:07 http://Piggelina.se
  Svara
 • Vad häftigt det låter! Är precis som du, vill testa nytt och utvecklas 🙂 Gillar att följa din resa 😀

  clara 2017-08-25 22:34:15 http://claratoll.se
  Svara
 • Det jag kan konstatera är att ensam inte är stark i influencer-sammanhang. Att dela med sig, att få ta del av, är viktiga pusselbitar (inte minst den slutna facebookgruppen som medlemmar hos Influencers of Sweden har). Och önskeinlägg vore att visa hur din blogg har sett ut sedan starten. (om du har det dokumenterat).

  Hälsningar från stugan bredvid,
  Emilia

  Emilia 2017-08-25 22:05:53 http://enemilia.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!