Sådant som gör mig glad

Hej på dig nästan mitt i veckan! Hur mår du just nu? Vad får dig att känna dig glad?

Jag blir glad av att springa i regn. Men ikväll blev jag så himla glad av att solen kröp fram efter jobbet och att jag fick springa på fjället med mjuka solstrålar i ryggen. Jag blir glad när min kompis Katta skickar selfies på sig själv med väldigt konstiga miner för det har blivit en intern grej som är hysteriskt roligt. Jag blir glad när jag vaknar på morgonen och Hazel tittar på mig med intensiv blick som säger att den här dagen kommer bli den bästa dagen någonsin. Jag blir glad av att samlas med vänner kring en eld och inte göra annat än att vara just där just då. Jag blir glad av att åstadkomma saker på jobbet. Nå mål och få uppskattning för det. Jag blir glad varje gång jag kör mot Åre och Åreskutan tornar upp sig framför mig precis i svängen vid Såå. Jag blir också glad när jag ska köra söderut och svänger av mot Los i Kårböle och vet att jag har 7 mil på en av mina favoritvägar i hela Sverige och att jag förmodligen knappt kommer möta en enda bil. Jag blir glad av att om och om igen lyssna på låtar som väcker känslor i mig. Jag blir glad av att snöra på mig mina nya trailskor och få springa stig. Jag blir glad av att veta att någon tänker på mig. Jag blir glad av tanken på höst och när jag ser det roströda breda ut sig på marken. Jag är glad både för det jag har nu och det som kommer sedan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Jag blir glad av människor som är positiva, alltså blir jag glad av din blogg! Om jag behöver lite pepp går jag in och tittar om det finns ett nytt inlägg och om inte, så hittar jag ett gammalt som jag gillar extra mycket och läser om det!
  Sen finns det såklart andra saker som gör mig glad också men det skulle ta alldeles för mycket plats att skriva allt det här 🙂

  Eva 2017-08-26 08:39:35
  Svara
 • Å jag blir glad av det här inlägget. Så fullt av positiv energi.

  Dorotea Pettersson, tidscoach 2017-08-26 01:40:17 http://www.dorro.se
  Svara
 • Just idag är jag glad för att det är gå-på-restaurang-fredag med folket jag tycker som allra allra bäst om <3

  Sara Borg 2017-08-25 07:35:44 http://saraborg.blogspot.se
  Svara
 • Hur gör du med Hazel när du jobbar? Kan hon hängav med då?

  Margareta W 2017-08-24 16:40:13
  Svara
  • Svar på Margareta Ws kommentar.

   Jag brukar vara på kontoret halva dagarna och så jobbar jag hemifrån andra halvan. Vissa möten kör vi utomhus (promenadmöten) och då är hon med. Hon är en krävande hund så det blir mycket aktivering på morgnarna, luncherna och efter jobbet. Jag tänker att det är en bra hälsoinvestering för mig, annars skulle jag nog tränat korta intensiva pass och hänga mycket vid skärmen. Med Hazel får jag rätt många tusentals steg per dag. Win!

   Sara Rönne 2017-08-24 17:14:52
   Svara
 • Jag blir glad av skogen och att vandra, gärna länge! Föredrar hellre det än att till exempel springa! Det ger motion men samtidigt ett lugn i kroppen!

  Hanna 2017-08-24 15:00:37 http://tvattexpertenab.se/
  Svara
 • Jag blir ALLTID glad av dig. Och av att skicka fula selfies till dig, haha (fick feeling i morse). Idag är jag ruskigt glad över att kunna elda i spisen till frukost och veta att det kommer ett gäng ashärliga frilansare till byn 😀

  Katta Bucketlife 2017-08-24 10:42:35 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Jag blir glad av att läsa din fina blogg! Och att springa i skogen tidigt på morgonen.

  Lisa 2017-08-24 05:55:01
  Svara
 • Jag blir glad av att göra yoga en stund varje kväll när barnen somnat och känna hur kroppen blir lite smidigare och starkare för varje dag som går.

  Lina 2017-08-23 22:57:20
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!