Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Min bakgård är oändlig

Min bakgård är oändlig och vi skrattade igår när vi valde skogsstig och tyckte att det var härligt annorlunda trots att vi har hela Jämtlands fjällvärld att klättra upp på. Men ibland vill man ha en skogsstig och då åker man mot Vallbo (samma väg som mot Vålådalen) och tar en runda på Bäverkroken. Vi parkerade strax efter Fångåmon och fick den bästa delen stig som går längs med Fångån.

Vi körde helkväll med både after work och middag och under tiden hann hösten göra entré. På vägen tillbaka var skogen både guldig, rostig och röd och det var snudd på knasigt hur snabbt det gick från sommar till höst på bara någon timme.

Igår morse var det dessutom runt 4 grader när jag tog en morgontur upp till #sarasfrukosttopp. Mina mössor ligger i hallen och har redan börjat användas och det går knappt att tänka att jag kör underställ och en sprakande eld i kaminen medan det fortfarande är badväder och sensommarvärme längre söderut i exakt samma land.

Bäverkroken Bäverkroken Bäverkroken Bäverkroken Bäverkroken

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag är ju galen i bad så just den delen skulle jag sakna längre norrut (jag är inte galen i iskalla bad). Har du förresten någon aning om temperaturen i Åresjön i juli, ett normalvarmt år? Jag var ju uppe en sväng i somras och ett dopp var det enda jag saknade. Jag kände faktiskt på vattnet, som verkade helt ok, men ingen jag frågade visste hur pass varmt det var.

    A-mamman 2017-08-23 14:02:48 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!