Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Kom ihåg bubblet när du tältar!

Häromnatten var tredje gången jag sov i tält. Och tredje gången som tältnatten involverade en flaska bubbel. För mig har det blivit alldeles självklart att man alltid prioriterar det i sin packning och jag tycker att det är alldeles fantastiskt att det är så jag har blivit lärd.

Jag valde tältplats och vi vandrade en bit bort i Ullådalen. Tillräckligt nära för att se civilisationen på långt håll – men tydligen så pass långt bort att vi inte hade någon som helst täckning på telefonen. Framåt kvällen började det blåsa på ordentligt och under natten och dagen efter så regnade det konstant. För tältets del gjorde regnandet inget alls; det Hilleberg vi sov i höll all väta ute och det var mysigt med regnsmattret mot tältduken.

Hazel gjorde tältpremiär och klarade det galant. Hon sov i absiden och till nästa gång ska jag skaffa en sovsäck för hundar. Det kan bli bra för framtida vinteräventyr också!

Eftersom man inte kan lita på något fiskevatten så hade vi med rökt röding i ryggsäcken, som serverades på Husåbröd med nykokt färskpotatis och en fantastiskt god romsås. Till frukost blev det varma mackor i mackjärn som grillades över öppen eld – regnet till trots. Och; Oatleys chokladdryck. Det hör ju till när man är på fjället – det är sedan gammalt!

Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre Tälta i Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!