Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

När det bubblar av glädje under huden

Jag tog ut landsvägscykeln igår – direkt efter lunchen. Det ska jag nog inte göra om. Jag minns förra gången jag cyklade direkt efter att ha ätit. Det var som att det enda kroppen kunde fokusera på var att smälta maten och det fanns inte minsta tillstymmelse till energi i benen. Så var det igår med; fram till halva rundan. Resten gick bättre. Full kräm i benen och bra tryck hem. Men början alltså, det var som att jag tappat smöret och sålt pengarna. Eller ja tvärtom.

Känslan efteråt är alltid oslagbar; egentligen oavsett hur passet gått. Jag tycker om när det bubblar av glädje under huden och med små pärlor med klar, blank, ren svett ovanpå. Om man inte krånglar till det så väldigt så är det himla enkelt att vara lycklig. ✌?

Kurbits Craft Sportswear

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
 • JAJAJA! Precis så! Love it!

  Noor 2017-07-27 20:21:17
  Svara
 • nice sport equipment…:)

  Ailin 2017-07-26 18:37:51 http://wearingcasual.com/
  Svara
 • Älskar hur du bubblar! Fina, fina Sara <3

  Katta Bucketlife 2017-07-26 13:06:24 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Åååå cykel! Har liksom kommit ifrån den lite. Men nu blev jag jättesugen. Borde nog ta tag i det där. Cykling blir ju aldrig härligare än just nu!

  Anna 2017-07-26 08:24:21 http://Piggelina.se
  Svara
 • Hej!

  Jag har läst din blogg från och till i flera år och blir alltid så inspirerad när jag läser och ser de fina bilderna. Jag skulle så gärna också befinna mig i skogarna eller i bergen runt Åre och klättra runt, men just nu är jag fast i Uppsala och träningsmotivationen är på noll. Du har säkert skrivit om motivation tidigare, men har du något tips på vad man kan göra för att komma igång igen? Jag brukar älska att ta i ordentligt och lyfta tungt, men just nu känns allt tråkigt och jag bara mesar när jag väl tar mig ut för att göra något.
  Snälla, ge mig lite träningsglädje!

  <3 Och tack för en underbar blogg!

  Sara 2017-07-26 02:57:43
  Svara
 • Tänk vad olika man är. Jag äter gärna innan jag tränar. Inte någon jättemåltid men har inget problem att äta en macka och dricka ett glas juice en halvtimme innan jag går ut och morgonjoggar.

  pilla 2017-07-25 18:13:19 http://utochspring.com
  Svara
  • Svar på pillas kommentar.

   något litet kan jag äta, fast jag tränar bäst när jag inte ätit alls. och en full lunch som igår blir verkligen inte bra på cykel efteråt.

   Sara Rönne 2017-07-26 00:20:04
   Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!