Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

After run

Jag lämnade Särna igår och åkte till Hälsingland. När jag kom fram sprang jag en sväng med Hazel; och sedan blev jag bjuden på middag, solnedgång och bad i den vedeldade badtunnan vi har på gården. På sommaren går den rätt snabbt att elda upp och vi passerade 40-gradersstrecket i takt med att solen gick ner bortom träden. Vi kippade efter andan men svalkade oss med både öl och rabarberlemonad och det var så härligt så vi satt där i timmar medan solen förbyttes till dansande älvor på åkrarna och värmen från vattnet immade igen både husfönster och kameralins. Det var en bättre after run helt enkelt.

PS. Ölen som heter Ljusnan blev min favorit!

vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland vedeldad badtunna hälsingland

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!