Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

When life gives you rain. Look for rainbows.

Det finns inte så mycket dåligt väder, det finns bara olika träningsformer. Ge mig en varm sommardag och några mil på min landsvägscykel fläktar skönt i hettan. Ge mig blåsväder och jag springer helst på en stig i skogen. Ge mig ömsom sol och ömsom regn och jag tar fram min cyclocross och letar nya flowiga skogsvägar och blir både blöt och lerig.

Som igår. Det var varmt och det var kallt och det var sol och det var regn. Åskan mullrade en bit bort och det var sådär vackert som det kan vara ibland när vädret är just så.

Jag valde en ny väg med evighetsbackar som var alldeles perfekta ändå. Eller för att jag tränat mina cykelben rätt så ordentligt. Skogen stod tätt intill mig hela tiden och ett tag glittrade världen av sol och regn. Och sedan; den majestätiska regnbågen som följde mig hela vägen hem. Så när det regnar – stäng inte dörren. Titta efter regnbågar istället.

regnbåge

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!