Oslagbart

När klockan var strax före 23 igår bestämde jag mig för att det var dags för en löptur. Regnet som öst ner sedan eftermiddagen fortsatte att vräka ner men det var en del av tjusningen med att komma ut. Att springa genom sommarkvällarna i regn är något jag drömmer om på vintern och man blir aldrig mer än blöt.

Jag var i Öregrund hela dagen hos min kompis Ella. Vi tittade till de dagsgamla fölen på dagen och när vi var längst bort i hagen öppnade sig himlen första gången. Regndropparna slog hårt mot huden och övergick till hagel och snart var vi så blöta att det inte spelade någon roll. Resten av eftermiddagen tillbringade vi med att sträckkolla den sista säsongen av Skam innan jag tog mig ut på löppasset – och blev sommarregnsblöt igen.

Om en månad tar jag mig an 11 mil i fjällen och jag känner mig redo. Känslan i benen igår kväll var oslagbar. Livet just nu är oslagbart!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer
  • Haha, det stämmer ju! Och jag blev rejält blöt i måndags när jag tog en kort runda i både åska och störtregn. Hade aldrig gett mig ut om det inte varit för att jag lovat mig själv att springa varje dag ett tag. 🙂

    Lillian 2017-07-05 09:13:16 http://daybreakblogg.se
    Svara
  • Åh, så söt liten prick! Man blir ju nästan tokig av sådan söthet ^^

    Jennie 2017-07-04 17:33:58 http://takis.se/
    Svara
  • Men oj vilken sötnos det låg gräset! 😀 Bedårande. När du beskriver kvällslöpning så underbart så kan jag inte låta bli att drömma lite själv om en sådan härlig runda. Dock vet jag att jag bangar när det väl kommer till kritan – jag brukar sova normalt vid den tiden. 😛 Däremot är jag mer för supertidiga morgonjoggar när diset ligger över sjön och solen är påväg upp. Det är fantastiskt det med! <3

    MarathonEmma 2017-07-04 14:34:15 http://www.marathonemma.se/blogg
    Svara
    • Svar på MarathonEmmas kommentar.

      haha ja, morgnar kan vara magiska med! minns diset från senaste rundan – tycker det är väldigt vackert mot sensommaren!

      Sara Rönne 2017-07-05 10:24:37
      Svara
  • Jag brukar säga att ”det värsta som kan hända när det regnar är att man blir blöt” och det brukar folk bli oerhört provocerade av. Härliga bilder från vad som verkar ha varit en underbar dag!

    Mia Bergvall 2017-07-04 13:28:30 http://miabergvall.se
    Svara
  • Hej!
    Vart kommer dina blåa härliga tröja ifrån?

    Hanna 2017-07-04 13:02:58
    Svara
    • Svar på Hannas kommentar.

      det är en calvin klein-tröja från deras träningskollektion, rätt gammal dock – och köpt i usa. men jag älskar färgen!

      Sara Rönne 2017-07-05 10:25:11
      Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!