Hitta din grej (reklamsamarbete)

Detta inlägg är ett reklamsamarbete med Elgiganten.

I vanlig ordning bestod halva min packning till Italien av saker som inte hör hemma i en garderob eller i ett badrumsskåp. Det är teknik, sladdar och saker som rör elektronik. Ändå lyckades jag glömma något av det viktigaste som finns: med telefonladdare. Jag hade den i passagerarsätet i bilen på väg till Arlanda men glömde att plocka med den när jag tog ut väskan och gick mot terminalen. Det är ju en smärre katastrof. Jag har tiggt laddsladd av mina vänner varje dag och dessutom behövt ladda genom en powerbank några gånger under dagen.

Powerbank förresten; om jag hade haft en sådan med till vår Lofotenresa med husbil som vi gjorde för några veckor sedan så hade jag sparat en del stresspåslag. Jag äger ingen powerbank men det måste jag skaffa mig; en ordentlig sak som laddar snabbt. Till skillnad från wifi, som de flesta av oss antingen har eller inte behöver på grund av mer eller mindre obegränsad surf, så är el det vi vill ha allra mest. Ju mer vi använder våra smartphones och laptops desto mer el behövs. Men batteritiden har ju inte blivit längre för det!

Jag tänker att en powerbank är bra att ha när man till exempel ska ut och tälta ett dygn eller fler, springa långt i fjällen i sommar (som undertecknad ska göra) – eller resande över huvudtaget. Så när jag ska sova under bar himmel i sommar (ja det står på min bucket list) så vill jag packa med mig en powerbank, det är min grej! Vilken är din som du behöver?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!