Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

En lördag med sådant jag tycker om

Jag tycker om att vakna rimligt tidigt på mina lördagsmorgnar, för att få så mycket lördag som möjligt i mitt liv. Halv åtta är den optimala tiden att vakna, även om jag kanske inte alltid går upp just då. Just imorse låg jag och tittade ut genom fönstret en lång stund, för att förstå om sommaren kommit tillbaka. Och det hade den.

På förmiddagen skulle jag och Ella spela squash. Jag kokade ägg till frukost och packade väskan med saker och hade god tid på mig men blev ändå sen. Men det gjorde inte så mycket för Ella blev senare. Vi sågs på en squash-hall vid Gärdet som var jättefin, här kan jag tänka mig att spela fler gånger om det nu blir tredje gången gillt med squash.

Jag kan inte påstå att någon av oss har lovande framtida karriärer inom squash och vi håller oss inte alltid till reglerna men det är kul och social träning och ett schysst sätt att faktiskt få utöva någon form av bollsport på om man som jag är totalt talanglös på tennis. ”Akta hälsenorna” var det fler än en person som sa till mig innan men jag gick därifrån med hela senor och ligament.

Efteråt gick vi till Nybrogatan 38 och åt lunch. Det Stockholmssorlades vid våra fötter och det var soligt och härligt. Jag hade på mig en ny klänning från Miss Clarity som jag köpte precis vid kollektionssläppet förra veckan. Sedan tidigare har jag den här gula sommardrömmen.

Miss Clarity klänning

Sedan hastade Ella vidare för att köra mot sitt sommarparadis i Öregrund och jag gick upp till lägenheten och fångade eftermiddagens solstrålar på balkongen och kände av träningsvärken från gårdagskvällens TRX-pass i källargymmet som är mitt just nu bästa träningsställe när jag är i Stockholm.

Ett tag fick jag för mig att packa in mina saker i bilen och åka till Hälsingland för några timmars landsvägscykling innan jag åker vidare norrut till Åre imorgon, men jag har inte riktigt landat i den planen ännu. Vi får se var jag vaknar upp imorgon helt enkelt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!