Allt som väntar på mig i juni

Det finns något som väntar på mig och det känns härligt. Jag tänker på kilometer efter kilometer med stig som jag vill springa innan eldprovet i augusti: runt 11 mil på Kungsleden uppe i norr.

Jag är inte så bekymrad över träningen inför det. 11 mil är 11 mil men det är inte dagsetapperna i sig på runt 3-4 mil som jag behöver träna inför- Däremot är det att springa länge dag efter dag. Kroppen ska hålla – och pannbenet ska orka.

Nästa löppass blir runt 12-15 km och sedan vill jag få in två halvmaror back to back i juni; alltså att jag springer dem dagarna efter varandra. Måhända är det något entusiastiskt planerat eftersom jag sprungit totalt två löppass i år: ett på sex kilometer och ett trailpass på en mil men jag tänker att allting handlar om fart och jag är van att vara ute och gå och vandra under lång tid. Jag har samlat på mig en del mil sedan operationen ändå.

Den riktiga utmaningen blir att hinna med allting i juni. Jag kommer till Stockholm imorgon och slutet av veckan handla om att komma ikapp med allting som jag ligge efter med efter 300 mils magisk roadtrip. Och nästa vecka är en full on arbetsvecka som kommer att kräva 200% i såväl tid som engagemang.

Jag kröner den med inflyttningsfest och sedan nattkörning till Arlanda för att åka till Civezza med härligt sällskap. Och när jag kommer hem är det midsommar.

juni, jag älskar dig redan. Jag älskar ditt tempo, din variation och din intensitet. Ge mig lite långlöpning också så blir jag om möjligt ännu mer förälskad. Och just ja, helst några cykelpass i vindstilla solnedgång också. Eller begär jag för mycket nu?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
  • Det ska bli spännande att följa din sommar. Själv har jag precis skaffat hundvalp och det kommer att styra vår sommar.
    När ni ska springa Kungsleden. Hur mycket packning räknar du med att ha?
    Lycka till!

    Margareta W 2017-06-08 10:21:32
    Svara
  • Tror att hela sommaren kommer bli magisk! Å tänker att det är himla bra att börja den tidigt med äventyr så känns det som allt annat är en bonus.

    Alex 2017-06-08 07:49:31
    Svara
  • Juni är himla bra och jag förväntar mig stenhård leverans av juni. Iväg på konferens med jobbet idag, två bra dagar kommer det bli. Sen norrut direkt till släkten och en student som ska firas på söndag men jag åker upp lite tidigare för att njuta av platsen. Tillbaka hem för en full arbetsvecka med mycket innehåll och planerade kvällar, sen Göteborg och tystnadsretreat för första gången (så spännande!). Sen tillbaka hem och ev åker jag tillbaka till släkten över midsommar. 100 mil per resterande junihelg skulle det kunna bli.

    Annica 2017-06-08 06:44:41
    Svara
  • Jag måste bara få skriva, återigen, att du inspirerar mig! SÅ.MYCKET.

    Angelica 2017-06-07 21:10:18 http://angeliqe.blogg.se
    Svara
  • Nej, tycker verkligen inte du begär för mycket nu, allt det där tycker jag absolut juni ska leverera – lite för att kompensera för allt ont innan operationen! 😀
    (Vad är det förresten som gör att man blir så glad av hoppbilder?)

    Elna - cykellycka, mjölksyra & äventyr 2017-06-07 16:10:35 http://www.elnadahlstrand.se
    Svara
  • Äsch, det är väl rimligt! Fråga kan man ju alltid 🙂

    Himla glad att jag fick börja juni med dig & Katrin – bra ton för hela månaden ju! Go juni!

    Katta Bucketlife 2017-06-07 11:43:27 http://www.bucketlife.se
    Svara
  • Nu måste jag ju undra lite över boende och jobb – är inte de i Åre? Inflyttningsfest? Komma ikapp med arbete i Sthlm? Snälla, stilla min nyfikenhet och bringa lite klarhet i detta 🙂

    A-mamman 2017-06-07 08:57:35 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
    • Svar på A-mammans kommentar.

      jo, ett av mina jobb är i Åre men jag kan jobba varifrån som helst mer eller mindre. så jag jobbar ikapp här i Sthlm rent fysiskt, men mitt kontor är i Åre. 🙂 en kompis inflyttningsfest i Åre!

      Sara Rönne 2017-06-07 13:53:05
      Svara
  • Det tycker jag inte. Juni kan bjussa på det (också)! 🙂

    Trailinspiration 2017-06-06 18:28:11 http://www.trailinspiration.se
    Svara
  • Härligt med äventyr som ligger och väntar runt hörnet – jag älskar´t!

    Sara Borg 2017-06-06 16:42:26 http://saraborg.blogspot.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!