Kontrasternas vecka

Mörkret har sänkt sig över Stockholm, vinden har tagit i och jag sitter på en balkong och lyssnar på kvällen. Globen är upplyst i blått långt där borta, NK-klockan snurrar i fjärran och jag ser kyrktorn och hustak och några lyftkranar. En tjock filt är virad runt mina axlar och skenet från min Macbook lyser upp runt omkring mig. Det är sen söndagskväll, snart midnatt, och det är ljuvligt att sitta ute och jobba i den här stillheten.

Jag har haft en helg med extra allt och jag vet att det som synts mest i mina bloggposter är vinkvällar och utehäng. Ni som sett mina instastories har sett annat. Häromdagen gick jag ner till källargymmet när det var som allra varmast ute. Jag brände av ett styrkepass med fokus på armar och axlar och körde till och med lite discoträning i form av bicepscurl bara för att det var roligt. Och imorse gick jag den klassiska rundan runt Kungsholmen; den som var ”min” runda när jag bodde just där.

Kommande vecka bjuder på kontraster och jag kommer hinna säga ett snabbt hej till Åre på tisdag innan jag är tillbaks igen i Stockholm på onsdag och packar in mig själv, Katta och Katrin i en husbil och åker upp till Lofoten i en vecka.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!