Viktiga saker i Stockholm

Jag har varit hos Magdalena på Nordic Refit och kört träning i Redcord. Nu styr jag den vita faran ner mot Stockholm och några dagar med lugn och några dagar med extremt mycket fläng. Jag har förklarat mina resplaner för min familj men de hänger inte med. Stockholm och Åre blandas med Lofoten i en salig röra. Det är underbart. Min packning består av kläder för stad och fjord.

Första anhalt är Stockholm. Jag har några viktiga punkter på min to do när jag är där och som innefattar:

Glass på Stikki Nikki

Takbarssafari

Bubbel på balkongen

Jag tänker att det kan bli riktigt bra. Samtidigt vill jag inte att det ska bli för bra. Tiden får gärna gå lite långsammare tack. Och då får man inte ha det för roligt?

 

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!