Happily ever after

Och så fick jag min helg där jag kunde göra precis allt jag ville. Träna, cykla, springa. Jag avrundade den i Åre – med en tur runt Platåleden i Ottsjö och upp till Kläpphögarna. Där på toppen fanns delar av det gym som Fjällfysiken i Ottsjö håller på och bygger upp. Jag har besök av min ironmankompis Karin några dagar och jag tog med henne till Ottsjö igår. Vi gick dubbelvikta av skratt halva vägen – så som bra vänner gör antar jag?

När vi började vår hike så låg molnen tunga men ju högre upp vi kom desto blåare blev himlen. Snön har smält undan snabbt – jag var på exakt samma led för 9 dagar sedan och då gick vi stora delar på skare. Igår var det mindre snö och här och var när vi inte höll koll på var under snön som spången gick trillade vi ner till halva låret i smältande bäckar.

Mot mitten av veckan åker jag ner till Stockholm. Jag tänker byta fjälltoppar mot takbarer och Oatlys havredryck mot annat som bubblar lite mer. Jag tänker packa träningskläder och klänningar och träna och skratta och leva happily ever after.

Här är en bildbomb från igår:

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!