Mot alla slags äventyr

Alldeles snart far jag söderut. Första stoppet blir i Hälsingland och att byta till sommarhjul – när jag kommer tillbaka till Åre är det en bit in i maj. Det är ju hisnande ändå hur fort tiden går!

Andra stoppet blir i Öregrund och ett besök hos min kompis Ella. Jag har bestämt mig för att ta jägarexamen och första steget mot målet ska tas på fredag enligt plan. Övriga steg innefattar att bland annat plugga på ny kunskap och helst boka in mig på en kurs och dessutom vidareträna min hund Hazel, men jag har inte riktigt kommit så långt. Ett steg i taget och så vidare…

Såhär såg det förresten ut hemma hos Ella i juni förra året under några av mina bästa sommardagar:

jaktcockerSnäcksjöns islandshästar Öregrund jaktcocker

Till helgen åker jag vidare mot Stockholm och då är det tydligen Valborg. Jag har så många vänner jag vill träffa att jag knappt kan hejda mig men det ska nog ordna sig – trots att dagarna går lite för snabbt när man har roligt. Jag har dessutom packat både träningskläder och SATS-kort så den delen ska nog också ordna sig.

På den här bilden sitter min kompis Katta under ett tåg i Storlien. Inga konstigheter. Det skulle ändå inte rulla någonstans. Jag ser fram emot bra cofficehäng med henne nästa vecka!

Och om en vecka flyger jag till Manchester och kör till Lake District där vi ska hänga i några dagar. Lyssna till brittisk dialekt, gå på hike och jag ska för en gångs skull dricka öl. Det blir ljuvligt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!