Säsongsavslutning

Igår hade vi personalfest med jobbet. På mitt jobb är det några hundra som jobbar vintersäsong – och bara några tiotal som jobbar helår – så personalfesten sammanfaller med säsongsavslutningen vilket är nu i dagarna här i Åre. Planen var att åka skidor i en lift som vi abonnerat på eftermiddagen men vädret ville annorlunda så några tappra medarbetare gick snöskor över fjället medan majoriteten valde att tillbringa eftermiddagen på bartömning för att sedan ansluta till festen.

Jag valde bartömning, jag tänkte liksom att det kunde vara kul.

Nej skoja bara. Jag gick snöskor och försökte hålla igen på pulsen eftersom det är något som jag ska påbörja vecka fyra enligt mitt rehabprogram. Men det gick sådär, första biten var bara uppför. Efter tre kilometer kom vi fram till Lillåstugan som vi hyrt och där stod det uppställt dricka och så fixades det varm korv. Sedan var det dags för andra etappen; att gå till Ullådalsstugan. Där väntade festen på riktigt. Därifrån blev det  inga bilder men den som vill se en säsongsavslutningsfest ska kolla min instastory

På bilderna är några av mina härliga kollegor; Miranda, Linus, Yoga-Therése och så min chef Pernilla som är VD. En av anledningarna till att mitt jobb är så roligt är för att jag får arbeta med dessa personer!

Miranda och Therése har en helg med trail running och yoga i maj som jag tycker att du ska spana in!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer

    Metro Mode Club

    SE ALLT
    metro mode rekommenderar

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!