Nu ska jag njuta skiten ur dig!

Jag landade på Östersunds flygplats i vinterkyla. Körde hem i snöstorm. Snön knarrade under fötterna när jag gick upp till huset men när jag vaknade imorse var ljuset påtagligt. Äntligen en helg i Åre. Äntligen en kaffetermos och snöskor på fjället. Äntligen vin med vänner ikväll. Äntligen allt det där som jag älskar men helt tagit paus från under några veckor. Alldeles för många veckor känns det som.

Allra helst hade jag velat åka skidor men det blir inget mer av det den här säsongen. Det är två veckor sedan operation och jag ska enligt ett standardprogram hålla mig till 15 minuters promenad fyra gånger per dag – gärna mer så länge jag inte har ont – och några rehabövningar. Jag har inte haft ont sedan före operationen. Enda gången det känts lite jobbigt var när jag var på Berns. Och det kan jag ta.

Det känns som en evighet sedan jag drog på mig underställ och skalplagg och allt det där. Mössa, vantar – sådant man inte länge behöver i Stockholm där körsbärsträden blommar. Men det är soligt och jag ser fram emot fräknar på näsan. Åre – nu ska jag njuta skiten ur dig!

Bilder från när vintern började; en dag i november när det kändes som april.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Jag tar ett sådant vinterlandskap varje dag istället för körsbärsträden i kungsan.. 🙂
    Hoppas du rehabiliterar bra så du är på benen igen utan värk så fort som möjligt!

    Ann Rumbleinthearctic 2017-04-23 19:37:26 http://ann-olsson.squarespace.com/
    Svara
  • Bara älskar rubriken, så galet bra. Och ja, Åre… förstår att det är härligt att vara hemma =)

    Svara
  • Så vackra bilder! Men jag hann undra om ni har så mycket snö nu, innan jag såg att de var från november – då även vi fick fantastiska dagar med snö och sol, helt otippat. I påskas hände det igen: vinter över en natt. Snötyngda träd och lite blåst följt av strålande sol. Underbart på alla sätt. Ha en fortsatt bra helg!

    A-mamman 2017-04-22 18:08:41 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
  • Alltså LYCKAN i att läsa detta!!! Sara där hon ska vara. Så förbaskat glad för din skull! NJUT SKITEN!!!

    Katta Bucketlife 2017-04-22 17:38:10 http://www.bucketlife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!