Your vibe speaks louder than your words

Vissa personer har en förmåga att skicka ut så mycket bra energi att man inte vill annat än att hänga med den personen. Ofta fysiskt såklart, men nuförtiden så kan man ju hänga på fler sätt. Josefin Dahlberg är en sådan person – som jag inte alls känner men däremot följer i olika sociala kanaler (bloggen hittar du här, här är hennes insta och podden heter Josefin & Vanja). Hon är rosa och fluffig vid första intrycket – och extremt smart och insiktsfull vid det andra.

Josefin har ett skönt sätt att inspirera genom sitt sätt att tänka och vara – och såklart hur hon pratar eller skriver om det. Jag funderar på det där ofta; att vissa personer snackar. Andra personer gör. Ibland är det en kombination av både och. Men alla har vi också en vibe; den energi som vi sänder ut. Oftast är vi inte medvetna om den – trots att den är mäktig.

När jag möter en person med en vibe som berör mig så märker jag det direkt. Det är som att det klickar – ofta direkt genom en skärm. En vibe är så pass stark att den tränger igenom flöden och brus. Det är det som är så häftigt med en vibe; och när vi är medvetna om vår egna vibe – och andras – så kan vi förhålla oss till den på ett alldeles fenomenalt sätt.

Jag tror mycket på vibes och energier. Vi påverkas av det vi tar in – och påverkar genom det vi sänder ut. Jag tror att när vi sänder ut bra grejer, så blir vi belönade tillbaka. Vi förstår det inte alltid – för vi uppfattar inte precis vad som händer. Men det märks.

Madeleine Rybeck har tidigare skrivit en klok instaplat på liknande tema. Läs den! Fundera sen på den vibe som du känner av, och den vibe du har. Har du tänkt på den?

Craft focus hood jacket

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!