Thank you for the pain, it made me raise my game

Citatet ovan är måhända något som relaterar till breakups men är applicerbart på mycket. Jag är jobbigt high on life just nu, liksom på nytt medveten om allt som ofta är självklart men som är så härligt. Som att gå. Som att inte ha ont.

Jag har varit sjukskriven denna vecka men återgår till jobbet på tisdag efter påsk. Likaså här på bloggen; man kan inte sjukskriva sig selektivt tänker jag. Men jag vill kika in och säga ett snabbt hej. Igår testade jag gränserna med att gå till Berns och äta middag och fira min brors födelsedag. Maten var bra men stolarna var inte så bra för min rygg. Medan min bror försvann på vidare äventyr efter middagen och mina föräldrar slank in på ställe för jazz och vin så fortsatte jag hemåt. Och idag mår ryggen fint igen.

Gladast är jag nog att jag gått många tusen steg per dag och att jag inte känner något av det. I helgen åker vi upp till Hälsingland och jag ska gå långa skogspromenader med Hazel och inte ha ont ett endaste dugg. Lyckan i det!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Du är min bästa! Älskar nya Sara (med!)

  Annika 2017-04-14 20:02:32
  Svara
 • Men vilken lycka. Underbart 🙂

  Svara
 • Alltså lyckan att kunna göra något så enkelt som att gå igen utan smärta! Gläds med dig verkligen. Nu har jag inte haft de problemen, det räckte med att ha hysteriska foglossningar i ett halvår för att bli salig över att kunna gå obehindrat igen! 🙂 Glad påsk på dig!

  Lillian 2017-04-14 15:19:24 http://daybreakblogg.se
  Svara
 • Härligt att läsa att din rygg är bättre! Glad påsk!!

  pilla 2017-04-14 11:56:04 http://utochspring.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!