Ljuvligheten vet inga gränser

Den ljuvligaste tiden i Åre är nu. Eller ja, den är ju mest hela tiden såklart. Men det är nu man sitter ute med solglasögon och äter god glass från Åre och njuter av långlunch i backen under knallblå himmel. Hela april brukar det vara sådär. Ljuvligheten har liksom inga gränser.

Jag är tillbaka i Åre igen i början av nästa vecka och det finns mycket kul på programmet framöver. Här är några av de saker som jag ser fram emot allra mest:

1. Beer Maker’s Dinner den 8 och 9 april. Årets Kock, Johan Backeus, kommer till Grow tillsammans med Melleruds och serverar mat i toppklass.

2. Vinkväll med vänner från jobbet. Det blir kul! I ett svagt ögonblick sa jag att vi skulle vara hemma hos mig…

3. Troligtvis tillbringar jag påsken i Åre vilket inte händer så himla ofta eftersom jag oftast är i USA över påsk. Förhoppningsvis får jag sällskap av fina vänner. Jag har beställt solsken! Veckorna efter påsk kan du äga backarna i Åre; påskfirarna har åkt hem, manchestern är räfflad och jag gissar att det kommer vara tokigt bra.

4. Åre Sessions är vinterns sista fest och sommarens första festival. Ditt SkiPass ger entré till konserter med Veronica Maggio, Little Jinder och många fler. Det blir kul!

5. De två första helgerna i maj hyr Holiday Club Åre några liftar och bjuder på SkiPass. Kom till Åre på egenkomponerad träningsresa tycker jag – och häng lite i backen som bonus.

6. Spring stig och yoga med mina finfina kollegor Yoga-Therése och Miranda i maj. Precis som jag så tycker de mycket om grejen med träningsglädkje. Och maj liksom, hur snart är inte det? Jag hinner inte med i kalendern! Maj i Åre innebär ljusa nätter som aldrig tar slut, en öronbedövande men samtidigt lugnande tystnad och en stillhet som är mäktig och nästan går att ta på. Jag älskar det!

7. Workout Åre. En riktig Åreklassiker! Den 2-4 juni blir det träningsfest och massa bra folk kommer, tillexempel Kalle Zackari Wahlström om man ska dra till med det kanske mest hajpade namnet just nu. Jag åker till Lofoten just dessa dagar men ser fram emot att följa alltsammans i sociala medier!

Kläpphögarna led i Ottsjö - bilder från traningsgldje.se Kläpphögarna led i Ottsjö - bilder från traningsgldje.se Kläpphögarna led i Ottsjö - bilder från traningsgldje.se

Åredalen, maj 2016

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Har du sett det här?
  https://www.inov-8.com/row/getagrip
  Vinn en femdagars trailrunning-upplevelse i England
  Berätta om din favoritrunda
  Slutdatum: 2017-04-30

  Helena i Uppsala 2017-03-31 22:17:50
  Svara
 • Jag kom med nattåg till Åre en helg i maj en gång, tystnaden och vyerna är verkligen det jag minns från stunden då jag klev av tåget. Vi gick på tur vid Storulvån (i maj?!) men annars var det vårigt. Underbart.

  A-mamman 2017-03-31 11:00:12 http://www.amamma2.wordpress.com
  Svara
 • Ja, vi har verkligen en härlig tid framför oss nu!

  Karin Härjegård 2017-03-30 21:42:07 http://www.karinharjegard.se
  Svara
 • Ja!!! Och jag tar mer mig familjen och hälsar på över påsk. Ska till och med bo på Holiday istället för i stuga självhushåll som vi vanligtvis gör. Det känns lyxigt! 😀

  Nellie 2017-03-30 21:18:09 http://www.minvardagshalsa.se
  Svara
 • Får ont i magen av längtan! Så nöjd med att ha bokat in familjen – visserligen mitt i myggsommaren men ändå…
  Kram!

  Nina L 2017-03-30 17:28:44
  Svara
 • Åh ❤ Jag vill vara med på allt 🙂

  Svara
 • Jisses vilka fantastiska bilder! Någon gång i livet ska jag ta mig till Åre <3

  Rebecca 2017-03-30 08:54:53 http://www.hallonsemla.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!