Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Jag ska åka till Civezza

Har du hört talas om Civezza? Det är en liten italiensk by vid rivieran och jag tänkte åka dit och upptäcka något alldeles nytt. Förutom att njuta av solen och dricka vin och äta gott och allt det där som man gör i vackra italienska byar så kan man också springa längs havet, cykla mountainbike och vandra. I juni flyger vi till Nice och sedan kör vi mot Italien och den italienska bergsbyn Civezza.

Det som jag tycker ska bli så väldigt härligt under den här resan är att begreppet ”vi” består av mig själv, La Linda, Äntligen Vilse och Fantastiresor (vi åker på pressresa). Ett nytt resmål med ett helt nytt gäng resglada människor – peppen på detta! Plus peppen på solnedgångar över havet, vin som odlas i närområdet, italiensk glass, olivlundar och smala, slingriga gränder.

Vi åker i juni och ni hänger med såklart! Eftersom det är en bloggresa så kommer det fotas och berättas om allting så det står härliga till! Jag tänker mig typ som nedan fast italienskt snarare än franskt.

Antibes Sara 4E9A5386

Antibes

Antibes

Haut-de-Cagnes

Haut-de-Cagnes

Haut-de-Cagnes

Haut-de-Cagnes

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!