Cykellängtan

Jag är obeskrivligt sugen på att cykla just nu. Dels för att det ligger närmast till hands med mitt ben, men också för att jag älskar älskar älskar att cykla. Mest älskar jag att cykla för att det ger så mycket frihetskänsla. Och att man kan cykla typ jämt. Sommar som vinter. Asfalt och stig. Här i Åre är det rätt mycket vinter kvar så jag har goda chanser att cykla fatbike på fjället som står på min bucket list för vintern.

Nere i Europa är det mer barmark och annan typ av cykling som gäller. Idag släppte Craft nyheten om The Monuments Collection. Cykelsporten har en stark kultur och är mytomspunnnen och det finns vissa tävlingar som är mer betydelsefulla än andra. Dessa kallas för ”The monuments” och Craft har suttit på vinnare i alla tävlingarna.

De fem monumenten är: Milan-San Remo, Flandern runt, Paris-Roubaix, Liège-Bastogne-Liège och Lombardiet runt.

The Monument Collection består av plagg som symboliserar de olika tävlingarna; och de första tre släpps imorgon. Såhär ser en del av kollektionen ut:

craft sportswear the monuments collection craft sportswear the monuments collection craft sportswear the monuments collection craft sportswear the monuments collection

Men, om jag istället får välja min absoluta favorittröja ur den mer vanliga kollektionen så heter den Velo Graphic jersey och ser ut såhär:

Craft Velo Graphic jersey Craft Velo Graphic jersey

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!