The Influencer Convention

Jag har lämnat Stockholm och rullat norrut och nästa gång jag är nere igen är för The Influencer Convention som går den 31 mars-1 april. Helgen är en follow up på den stora bloggkonferensen som var förra året; men till i år ligger fokus på influencers oavsett kanal – och det är en hel helg. The Influencer Convention är en konferens för influencers, varumärkesstrateger, marknadsförare och företagsledare – för samarbete och transparens! Peppen! Jag har köpt biljett och jag har bokat hotellrum. Kom med du också, det blir kul!

Konferensen är för dig som vill lära dig mer om att vara en influencer och bli bättre på det du gör oavsett var du är idag. Det blir allt från strategitips till styling och foto!

Innan jag lämnade Stockholm var jag på magnetröntgen; jag låg i ett trångt hål medan det bankades utanför. Jag fick lyssna på P1 i lurarna och låg i röret i ungefär 20 minuter.

Men allra först var jag på styrelsemöte på Influencers of Swedens kontor på Bondegatan i Stockholm som Linda bossar över. Det är lite pusslande att få ihop våra möten eftersom Clara bor i Umeå och jag bor i Åre. Mitt under styrelsemötet fick Clara reda på att hon vunnit Internet Worlds pris för bästa tidskrift. Det ultimata beviset på att man byggt ett eget mediehus!

influencers-of-sweden-02

Jag kanske ska peppra stickers på min dator också?

influencers-of-sweden-01

Linda kör vlog precis när Clara fått reda på att hon vunnit pris för bästa tidskrift!

influencers-of-sweden-03

Och såhär såg jag ut när jag lämnade lägenheten. Lika bra att jag åkt från Stockholm för eftersom jag inte kan gå mer än några meter blir det himlans dyrt att åka taxi runt hela stan.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!