Ni är fina!

Tack för era fina kommentarer, såväl här på bloggen som på instagram. Men hörni, det är inte synd om mig och det går ingen nöd på mig. Förutom mitt ben då, där är läget lite tradigt nu faktiskt. Imorgon går jag på min andra LPG-behandling som jag tänkte skriva mer om i helgen. Och på måndag ser jag fram emot ett intressant naprapat- och allra helst ryggkirurgmöte i Stockholm. Jag kör ner imorgon och stannar hela veckan och nästa helg ska jag på äventyr.

Jag har packat tre väskor, eller ja – kanske fyra faktiskt:

1. En väska med vintergrejer typ kängor, vinterkläder, fuskpälsmössa och underställ.

2. En väska med jeans, cityskor och snygga tröjor (och träningskläder!)

3. En väska med kameraprylar och alla mina objektiv och allt det där.

4. Och till sist en väska med min Macbook och de nödvändigheter jag alltid har med mig: almanackan, sladdarna, ja ni fattar.

I tisdags var jag på både spinning och yinyoga och det var inte riktigt något som mitt ben mådde bättre av men man vet ju inte om man inte testar. Lite tråkigare är att jag helgen som var missade ett besök av yogaprofilen Ida B Olsson som gästade Åre och Holiday Club och körde dels en frukostklass för inbjudna och sedan en öppen klass för hotellgäster och Årebor. Det var magiskt, har jag hört!

I höst kommer både Röhnisch och Ida tillbaka till Holiday Club med en träningshelg och då vill jag vara med. Såhär såg det ut under helgen som var (bilder från Röhnisch, fotade av Sophie Odelberg):

yogastories workoutispassion-ida-b-olsson-rohnisch

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Skönt att höra att du mår bra i förändringens tid. Jag tänkte på dig, på vinter, på säsonger, när jag åkte skidor i helgen. Äntligen slalom, i norra Värmland med snöiga granar intill mig uppe på berget. Vackert! Och kul! Och barnen hängde på så bra, där den yngre lärde sig massor och den äldre visade mer vilja och glädje än jag sett tidigare. Att vintern snart är slut känns konstigt nu, som om den just börjat? Men ok, vi har minusgrader och liiiite vitt på marken här hemma. Så jag väntar med vår och tillhörande känslor. Men välkomnar mars månad.

    A-mamman 2017-03-06 09:04:58 http://www.amamma2.wordpress.com
    Svara
  • Störigt med bråkande ben! Hoppas det ger med sig snart!

    Anna 2017-03-03 20:26:17 http://piggelina.se
    Svara
  • Å! Vet du vilket datum träningshelgen är?! Grym bild på fina Therése.

    Åsa 2017-03-03 19:07:53 http://ehrnholm.se
    Svara
  • Härligt att höra att du är på G!! Heja Sara!! Hoppas benet repar sig snart <3

    Lisen 2017-03-03 08:38:31
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!