Inspirerar sociala medier till att komma i form?

Det är dags för säsongens andra avsnitt av min podcast Träningsglädje TALKS. Den här gången pratar jag ett helt avsnitt med mångas er favorit – och en av mina bästa vänner – Annika! Vi diskuterar hur sociala medier inspirerar till att komma, eller kanske vara, i form. Vad är av godo och vad är av ondo? Vad blir vi peppade av? Och vad stör brallan av oss? Jag tror det kan bli ett kul avsnitt att lyssna på, så plocka med dig hörlurarna och ta en promenad med oss i öronen. Eller gör något annat kul under avsnittet!

Den här säsongen av podcasten Träningsglädje TALKS sponsras av Pågen. Pågen har tagit fram en serie hälsosammare bröd som är bakat på svenska råvaror och som är nyckelhålsmärkta. Det nya brödet i serien heter Leva. Det är perfekt att rosta och kan toppas med mosad avokado, chili och lite havssalt – eller en lagrad ost, ruccola och skivad tomat. Här finns många recept på bra smörgåsar – kolla in ”picture perfect”-mackan till exempel, en likes-raket på Instagram!

Om du inte redan prenumererar på podden så leta upp Träningsglädje TALKS i din podcastapp!

traningsgladjepodcastbild_980

I podden berättar jag att du kan vinna en träningsresa för två personer till Playitas, Fuerte Ventura på Kanarieöarna, med Apollo och Pågen. Tävlingen är väldigt enkel; lägg upp en bild på instagram på en enkel vardagsövning som går att utföra utanför gymmet. Berätta hur man utför övningen och tagga med #komiformbröd och #pågenleva. Här kan du läsa tävlingsreglerna! Obs obs obs – tävlingen pågår fram till 5 mars så posta ditt bidrag på studs!

Träningsresor kan vara den bästa resan och ofta går det att kombinera träning med resande oavsett var man åker. Framöver kommer jag ge dels mina bästa  hacks när det kommer till träning utan gym, men också dela med mig av mackrecept. Provlagning pågår för fullt!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jeg elsker dine podcasts, gleder meg til å höra på de i bilen, på vei til mitt jobb. Men lyden, den er ofte veldig svak. Jeg må ha volumet högt, högt opp 🙁 Finnes det muligheter for justeringer der?

    Vibeke 2017-03-01 20:44:01
    Svara
  • Är så glad att du tagit upp poddandet igen! Du har varit saknad i den etern!

    Jenny 2017-03-01 12:19:03
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!