En annorlunda onsdagskväll

Min jacka doftar av rök och utomhus, mitt hjärta är fullt och mina sinnen inbäddade med vyer av fjäll och sjö. Jag tillbringade kvällen runt en eld vid Ottsjöns strand där jag och Annie fick vara med och inviga Katrins mackjärn. Så långt man kan komma från förra veckans kvällar med middagar på Miss Voon på Östermalm och afternoon tea på Svenskt Tenn på Strandvägen. Kontrasterna!

ottsjon-are-5m0a0271 ottsjon-are-5m0a0295 ottsjon-are-5m0a0305 ottsjon-are-5m0a0333

Det har varit en fantastisk fjälldag med någon enstaka minusgrad, vindstilla och strålande sol. Jag såg den blå himlen från ett behandlingsbord hos en ny naprapat jag provade – men förutom det så jobbade jag mest.

På eftermiddagen träffade jag både Katrin och Annie i Undersåker; Katrin kom från Östersund och Annie hoppade av tåget från Stockholm. Vi åkte Vålådalsvägen ut mot vårt kvällsäventyr och stannade till precis där Storån rinner ut i Ottsjön. En kort promenad från vägen finns en fin strand att tillbringa dagen – eller kvällen – vid. På sommaren kan man bada och på vintern kan man åka skridskor – eller tända en eld och grilla mackor.

Katrin stod i vanlig ordning för fjällgastronomin och bredde mackor med goda ostar och chark på levainbröd. Jag hade i rätt så vanlig ordning missat en av de saker jag hade på min lista så det blev aldrig någon varm choklad. Däremot blev det en stjärnklar himmel och en fin kväll med vänner att vara oändligt tacksam för.

ottsjon-are-5m0a0332 ottsjon-are-5m0a0339 ottsjon-are-5m0a0363 ottsjon-are-5m0a0386 ottsjon-are-5m0a0402

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!