Care of Gerd

Har ni provat produkter från Care of Gerd? Jag har läst om dem lite här och var och dessutom hunnit testa några produkter; dels för att vi har tagit in dem som skönhetsmärke på Season SPA på Holiday Club men också för att de fanns med i vår goodie bag under Winter Workation.

Care of Gerd är ett ekologiskt skönhetsmärke från Jokkmokk som använder många aktiva ingredienser från naturen i norr; hjortron, lingon, blåbär till exempel – sådant som gör att man känner sig oändligt rik om man har frysen full av dem.

Det är framförallt den ekologiska deodoranten som Care of Gerd är kända för, och den är bra. Jag har också hört mycket bra om Vanilla kiss body oil som jag måste köpa. Förutom det att SPA-terapeuterna använder produkterna i behandlingarna så har vi också byggt en shop på hotellet där vi har en massa produkter från Care of Gerd.

care of gerd ekologisk skönhet care of gerd ekologisk skönhet

Vi har massa annat i butiken också. Vikbara kåsor till exempel; mycket praktiskt på fjället och jag tokgillar de vikbara kåsor jag haft sedan förut. De tar ingen plats och är enkla att diska. Plus; vår egna Årechoklad. Mountains are the monuments of the world! Jag vet faktiskt inte vad det är för smaker; måste nog ha chokladprovning! Samma tryck kommer att finnas på sådana där termosflaskor i stål som håller allt kallt kallt och allt varmt varmt. De kommer finnas i mer limiterad upplaga så jag ska absolut lägga vantarna på en sådan. Här finns också kaffe från Åre Kafferosteri som vunnit VM i kafferostning och bars från Paleo Crunch som också är ett Åre-företag.

Ni får komma in i butiken och kika helt enkelt, om ni har vägarna förbi!

are-kafferosteri are-choklad-01 vikbar-kasa

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
  • Använder massageolja och liniment från C/o Gerd och älskar båda! Har provat deodoranten också. Den funkar men luktar lite myggmedel…fast om den också funkar som det kan det ju vara en extra bonus ?

    Anna 2017-02-17 07:38:28 http://Piggelina.se
    Svara
    • Svar på Annas kommentar.

      Men vet du Anna; jag har använt Maria Åkerbergs spray-deo som myggmedel pga hörde att det skulle funka riktigt bra!!

      Sara Rönne 2017-02-17 09:27:49
      Svara
  • Spännande med ett nytt (nytt för mig) märke. Stort plus att det är ekologiskt och svenskt 🙂

    Cecilia 2017-02-17 05:00:17 http://www.nouw.com/lyckorus
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!