Hej februari!

Jag knackar på dörren till den stora vintersportmånaden. I min värld är det så: februari kommer med skidåkning, apelsiner, solljus, sportlov och allt som är härligt. Förra året höll jag som bäst på att förbereda mig inför Tjejvasan – i år har jag inte ens stått på mina längdskidor ännu.

I januari gjorde jag annat. Jag gick snöskor i magiskt väder. Jag åkte skoter i Åre. Jag gjorde upp eld. Och framförallt tog jag det rätt så lugnt eftersom jag rehabiliterade kroppen lite, vilket i och för sig gjorde jätteont. Jag åkte lite skidor, men inte jättemycket – men den här filmen lade jag upp för ett tag sedan och den får sammanfatta min januari. Det har varit många vackra soluppgångar!

Och nu är det februari och jag tänkte mig turskidåkning i Storulvån, kvällsskidåkning i Duved, skejtskidåkning med efterföljande bastu, träningsvärk från gymmet och nästa gång jag är i Hälsingland ska jag vintercykla!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!