Stockholmsdagar

Igår morse vaknade jag till en knallrosa himmel i Åre och passerade renar på Rödön en kvart före jag checkade in och flög ner till Stockholm för några dagars jobb i storstan. Jag var nere lagom till lunch och hann med att gå på lägenhetsvisning med min sambo som ju både bor och jobbar här för jämnan. Vi har rätt så nyss sålt vår tvåa på Kungsholmen och den 1 mars flyttar vi ut. Planen är att byta stadsdel, om vi hittar något annat bra att flytta in i.

Idag hann jag med några timmars coffice med Annie och Katta och sedan några möten – varav jag möttes av den här utsikten när jag var på språng mellan två av dem:

Stockholm strandvägen IMG_7273

På Urban Deli tog jag en kaffe med Magnus som står bakom podcasten Husky; kanske stans just nu mesta coffice? Fullt av Macbooks och kaffekoppar. Här tänker jag sitta och jobba en stund nästa gång det blir dags!

Imorgon väntar fler möten, mer jobb och sedan lyfter jag mot Åre igen!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!