Skoter i Åre

Det finns så mycket att göra i Åre men av någon anledning har jag sällan åkt skoter. Det står på min lista att göra mer av under 2017 – därför var det fantastiskt att få åka skoter redan tidigt i januari. Det var fredag, solen sken sådär magiskt som på beställning – och vi var ett stort gäng tjejer som drog iväg tillsammans med guider från Camp Åre.

Att köra i en karavan mot på snön över isen rakt mot solskenet var fantastiskt; en känsla som jag kommer bära med mig länge. Särskilt eftersom det var så bra stämning i gruppen; vi är mer än 30 personer som är på Holiday Club Åre på winter workation genom Influencers of Sweden. Efter en morgon med workshops och kunskapsdelning var vi taggade på att smälta intryck – och samla nya.

Vi körde skoter över isen på Åresjön och svängde in i skogen och upp över Renfjället. Med många fotostopp längs vägen tog det gissningsvis längre tid än det brukar – särskilt när exakt alla hade med sig full kamerautrustning. Det var gnistrande, solsken och nysnö. Precis som om Årefjällen laddat för photoshoot.

skoter i Åre med Camp Åre 5M0A9014

Att köra skoter är roligt; det blir garanterat mer! I Åre kan man åka på skotersafari i grupp men också hyra på egen hand. Just den här gången var det fantastiskt kul att vi nästan bara var tjejer som körde; det satte liksom sin egen prägel. Klart bra tjejgrej att göra!

skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8914

Livet från den ljusa sidan taggad för skoter

skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8926

Camp Åre berättar förutsättningarna – bland annat att det finns handvärmare på skotern. Skön grej tillsammans med tjocka skoteroveraller och megahandskar som man får låna!

skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8925 skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8935

Bucket life i sitt esse – med skoterlivet hemma på sin egna gård i Särna

skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8938 skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8942 skoter i Åre med Camp Åre 5M0A8984 skoter i Åre med Camp Åre 5M0A9027 skoter i Åre med Camp Åre 5M0A9046

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!