Snöskovandring och episkt häng

Jag och Angelica pratade i höstas om att vi borde ta en snöskohelg – och så kom det sig att Åre fick besök av ett härligt gäng för snöskovandring och episkt häng. Dessutom tog de med sig solsken och tung snö på träden och allt det där som gör alla ögonblick på fjället till ett vykort. Episkt det med!

snöskor_edsåsdalen_åre_5M0A8773 osprey snöskor 5M0A8824 edsåsdalen_5M0A8752

Gänget består av jag själv, Angelica från Vandringsbloggen, Sofia från Hildas, Maria från Made by Mary, blivande fjälledaren Amanda, Katrins äventyr – och så min alldeles egna Yoga Stories som jag hänger med riktigt mycket eftersom vi numer är kollegor.

Det var runt -20 när de kom fram till Åre och vi började direkt med en tur på fjället. Renfjället fick bli turen för dagen, med start i Edsåsdalen och så långt som dagsljuset räckte till. Solen strålade ljuvligt och det var cirka hur härligt som helst.

Eftersom vi var några stycken och snöskor för ett fasligt oljud gick vi och småpratade med den vi hade närmst. Ett himla fint sätt att umgås på alltså – och framförallt tar jag med mig det intressanta samtal som jag och Sofia hade om gig-ekonomi, betydelsen av nätverk och life design.

På väg hem stannade vi till vid chokladbaren på Åre Chokladfabrik och jag tog en varm mörk choklad med smak av apelsin. En episk dag på det stora hela. Och dessutom fredag!

yogastories_åre_5M0A8761 1060_snöskor 5M0A8737 vandringsbloggen_5M0A8768 1060_snöskor_5M0A8774 edsåsdalen_åre_vinter_5M0A8814 amanda mannervik 5M0A8798

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!