Det bara snöar och snöar

Det är snöstorm och har snöat massvis ute. Mer ska det bli enligt prognosen och det ser jag fram emot. Om det snöar massor i januari blir det toppfint i backarna längre fram mot mars och april och över påsk och fram emot säsongsavslutning och det är ungefär i de månaderna jag lever i på jobbet just nu. Framförallt mars är min bästa skidmånad. Jag säger varje år att jag inte vill lämna Åre på hela mars månad men jag misslyckas alltid med det på ett eller annat sätt. Förra året åkte jag till Sydafrika i mars vilket i och för sig inte var dåligt. Tur att april finns – och som levererar fler fina och soliga skiddagar!

Både jag och min sambo försöker vända tillbaka dygnet efter ett rekord på nyårsdagen då vi gick och la oss fram emot klockan 4 och inte gick upp förrän strax före 12. Imorse stod väckarklockan på 06.30 och vi gick upp i mörkret, ut i snöfallet och åkte till Åre Bageri för att äta frukost. Förra året var Fjällgården också ett bra frukosttips i Åre men jag har inte hunnit gå dit den här säsongen.

Mot slutet av veckan kommer ett härligt gäng för en helg med dagsturer på snöskor. Och som en härlig överraskning förstod jag precis att det är röd dag på fredag!

snö i åre IMG_7028 snö i åre IMG_7032 snö i åre IMG_7033

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
 • Wiiiiieeeee, peppen på att det kommer snö så att det blir massa snö på Winter Workation nästa vecka. Då vill jag testa snöskor, verkar awesome! 😀
  Bilden på gärdesgården ser ju förresten ut som tagen ur en saga!

  Elna 2017-01-04 08:40:40 http://www.elnadahlstrand.se
  Svara
 • Vad underbart med all snö. Även vi har fått över 20 cm sedan igår :).
  Ha det så himla mysigt i helgen med gänget! Jag ser fram emot nästa vecka jag <3

  Ulrica 2017-01-04 07:34:04 http://hus30.se
  Svara
 • Så himla, äntligen!! Kände mig som ett barn på julafton igår när det snöade hela dagen..och det bästa med allt, det snöar fortfarande 🙂

  Svara
 • Herre gud!! Jag var helt borta när jag skulle upp 04.30 igår (ja resten av vecka med för den delen) Det såg ut som om jag hade gråtit mig igenom hela natten, sååå svullna ögon haha Nyår låg inte bra detta året 🙂

  Cecilia 2017-01-04 05:05:24 http://www.nouw.com/lyckorus
  Svara
 • Tummen upp för snö! Då blir det fram med skidorna då! Vi har fått lite snö i omgångar här i Bozeman, men Madison är det nog värre med.

  Ann Rumbleinthearctic 2017-01-03 23:35:34 http://ann-olsson.squarespace.com/
  Svara
 • Jag försöker också att ställa tillbaka dygnet. Idag ställde jag väckaren på 9 men lyckades inte ta mig upp förrän 11.30.
  Det går sådär med andra ord…

  Ida (Träningsblogga) 2017-01-03 23:23:20 http://traningsblogga.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!