Ovanligt många kramar

Det har varit en ovanlig dag med ovanligt många kramar. Det började redan imorse med att jag träffade på så många jag kände när jag åkte skidor en timma direkt när VM8:an öppnade klockan 8. Jag älskar sådana där spontana möten man blir glad av.

Sedan fortsatte det hela dagen eftersom så många jag kände kom upp till Åre. En av dem är Sara Dahlström som jag aldrig träffat förut men som är cool – och sjukt stark med många läsvärda åsikter på sin blogg. Hon skriver för tidningen Hälsa & Fitness – och i den kan man läsa det här fina som skrivits om mig.

Sara frågade om jag skulle med upp till gymmet och träna så jag åkte hem och hämtade träningskläderna och avslutade jobbdagen på SATS Åre med Sara och Katta som också är här.

sats åre Sara Dahlström Fitness Hälsa Sara Dahlström Fitness Hälsa

Sedan varierade jag sällskapet och arenan och gick ner till lobbybaren och hängde med Linda som är här för att fira sin mammas födelsedag. Vi fick några timmars planering av den unconference och winter workation vi arrangerar i Åre i januari.

Nu har jag precis landat hemma och tycker att det är oändligt skönt att det är fredag. Nästa fredag är det dagen före julafton. Och fredagen efter det är det dagen före den sista dagen på året. Bara så ni vet…

bar holiday club åre 5M0A5817 linda hörnfeldt influencers of sweden 5M0A5841

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!