Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Winter Workation

Kom med på en Winter Workation med Influencers of Sweden. Var? Åre såklart, bästa stället när det är vinter om du frågar mig! Den 12-15 januari planerar vi för en unconference. En unconference är en konferens som skapas av deltagarna! Här läser du mer om det hela!

winter workation

Jag älskar workations och skulle gärna åka på sådant jämt. En workation är en mix mellan work och vacation och hör samman med att vara lite av en digital nomad; att kunna plocka med sig sitt jobb och jobba lite var som helst i världen. Perfekt om man jobbar med till exempel digitala medier. Inte lika enkelt om man är tandläkare.

Förresten, jag kommer alltid att minnas kommentaren jag fick när jag skrev om life design och mitt drömliv för runt fyra eller fem år sedan. Jag beskrev hur jag inte ville sitta inne och jobba mitt på dagen när det var som bäst väder ute – istället ville jag kunna jobba när jag ville, och fördela arbetstiden mer fritt under dygnet. Jag fick kommentaren som löd något i stil med hur skulle världen se ut om alla tänkte som du, vem skulle vara läkare och ta hand om sjuka och samhället (etc). Jag kan fortfarande inte förstå kommentaren. Hur skulle det se ut om alla var läkare vill jag kontra med såhär ett halv decennium senare. Hur skulle det se ut om alla var lärare, politiker, författare eller något annat yrke?

PS. Undrar du över Influencers of Sweden? Här kan du läsa mer!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Den där kommentaren kommer jag ihåg. Så himla märklig. Du vet ju vad för arbetstider som gäller i samband med att du väljer att jobba något. Frilans: jobba när du vill ovh måste. Läkare: kommer ha långa pass och bor. Brandman: uppställning och strikta långa pass men massa ledigt.

  Du väljer ju jobb efter vad du trivs med i livet och vill göra om dagarna, trivs du med arbetstiderna är det en bonus.

  Anna 2016-12-01 12:49:17 http://mandalayadrickerkaffe.se
  Svara
 • Så peppad över detta tillfälle. Bästa julklappen till mig själv 🙂 jag har länge tänkt åka men behövde en liten extra pusch. Och den puschen heter Winter Workation!!!

  Emilia 2016-12-01 12:05:24 http://www.enemilia.se
  Svara
 • Jag är så jäkla taggad för workation! Och det där inlägget alltså – jag minns ju det VÄL som jag berättat och för mig gav det ju sån inspiration och var typ det som gjorde att jag insåg att jag nog inte ville jobba som jag gjorde. Tänk hur olika en kan reagera på samma berättelse!

  Katta Bucketlife 2016-12-01 09:40:37 http://www.bucketlife.se
  Svara
 • Så himla bra grej, är anmäld och ser fram emot att få besöka Åre för första gången i mitt liv! Är onekligen pepp efter alla dina magiska bilder…

  Resfredag Annika 2016-12-01 09:34:40 http://www.resfredag.se
  Svara
 • Du är en pärla!

  Johanna 2016-12-01 09:21:43
  Svara
 • Det vore verkligen fantastiskt roligt! 🙂

  mari 2016-12-01 07:02:57 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Gud så roligt! Ni kommer få det fantastiskt 🙂

  mari 2016-11-30 20:12:16 http://www.doitforyourself.isilife.se
  Svara
 • Låter som det skulle kunna bli några bra dagar i Åre. Själv hoppas jag att jag en dag, när jag åter är frisk, kunna jobba mycket mer vid datorn med bl a webbkurser och handledning MEN jag vill fortfarande även stå på scenen för att ha direktkontakt med deltagarna. KRAM

  Eva Svärd - Blogg om utmattningssyndrom 2016-11-30 14:03:52 http://www.evasvard.com
  Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!