Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Utemagasinet

En dag i september när vi hade sådant där overkligt kvällsljus sprang jag fram och tillbaks på myren i Ullådalen. Det chippade av vätan under fötterna, och en bit därifrån låg Emma Rodling i myrmarken och fotade. Några veckor innan hade jag träffat Elisabet Aagård för en intervju. Det hela blev ett av de finaste personporträtten som skrivits om mig, och finns i det senaste numret av Utemagasinet (nummer 11/2016) som finns att köpa nu.

Jag minns så väl att det där trädet som jag springer bredvid verkligen såg ut att stå i guldbrand, men när jag var där bara några dagar senare fanns inte ett enda löv kvar på grenarna.

Här skrev jag lite om dagen – men filmen är från en helt annan typ av dag. Magisk den med, med moln och allt det gråa. Har jag sagt att jag älskar väder?

Utemagasinet är för övrigt en tidning som jag tror har framtiden för sig med hela den outdoortrend som är nu – och med vad jag tror kommer bli lite nya planer på innehåll och inriktning.

I augusti fick jag ett stort uppslag i Hälsa & Fitness som jag också tyckte var väldigt fint skrivet. Med alla de övriga artiklar jag varit med år kan jag konstatera att det varit ett riktigt medieår!

Utemagasinet Utemagasinet

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!