Vad är du pepp på?

Det har varit en trött måndag. Många kaffekoppar med skummad mjölk. Ett ljus som varit tänt prick hela dagen. Mörkret har liksom aldrig lämnat den här dagen.

Och jag har jobbat i excel för att få klart en grej.

Förut satt jag i excel prick jämt. Från när jag analyserade förändringar på stocks and bonds och sådant. Till när jag analyserade digitala beteenden.

Men nuförtiden är ett excel bara ett program bland många andra. Kanske det smartaste av dem i och för sig. Tillsammans med Photoshop.

Den här dagen har alltså inte känts så jättepeppig. Men det finns annan pepp att få:

1. Josefin Dahlberg är inspirerande tycker jag. Och hennes pod tillsammans med Vanja. Just nu är jag pepp på att följa deras resa som frilansande. Och deras nya kontor!

2. …jag blir också pepp av att läsa intervjuer med Hanna & Amanda från Perfect Day Media.

3. Apropå ovan så är Alex Schulmans bok Glöm mig inte så peppig men däremot bra. Jag lyssnade på den på BookBeat.

4. Jag har fått DHL-leverans av min årliga Smythson-kalender. Min tid är värdefull, därför vill jag ha en kalender som också är det. Symboliken i det är viktig för mig.

5. Jag fick en inbjudan från Clara Lidström i mailen igår. Det gjorde mig pepp. Plus annat som händer i helgen och strax därefter, som ni som är med i Better Bloggers också hört om.

Ja. Det var väl ungefär det. Vad gör dig pepp idag?

bo i åre 5M0A2609

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer
  • Älskar sådana här inlägg. Listpepp!
    Just nu förhåller jag mig till oktobers gråskala och peppas av ”attresapoden”, barnens skratt, löpintervaller och att i dagarna ha bokat en New Yorkresa med en vän. I övrigt inspireras jag ständigt av bloggar, magasin och mitt eget dagdrömmande om andra platser i världen.

    Sandra 2016-10-26 22:50:21
    Svara
  • Jag har pepp så det räcker och svämmar över och kan dela med mig över kaffe eller lunch nån dag 🙂

    Emelie Lundqvist 2016-10-25 15:14:51
    Svara
  • Jag åker till Gotland en snabbis nästa vecka. Hoppas på höststormar, kortspel framför brasan och saltstänk. Jag är väldigt opepp på min vardag just nu så det är skönt att ha en del resor i kalendern.

    Kari 2016-10-25 07:50:54 http://forskojsskull.se
    Svara
  • Jag är väldigt pepp på mina studier (även om de stressar mig ibland) och så är jag lite bloggpepp också. Så bloggpepp att jag till och med har signat upp mig på diverse event och bokat möte med en webbdesigner :O Galet läskigt…

    Mia 2016-10-24 20:29:11 http://www.menmia.se
    Svara
  • åh pepp-spridning gillar jag! klyschvarning på detta nu men jag är faktiskt peppad på framtiden och livet! allt känns lite spännande just nu. Eller så kanske det är för att jag haft en bra dag bara!? haha

    ISA 2016-10-24 20:23:56 http://isabyl.devote.se
    Svara
  • Pepptips var precis vad jag behövde efter en lång sömning måndag. Superpepp med Clara också, en riktig idol! På onsdag kväll piper jag till Italien för att bo på vingård för en långhelg, det gör mig pepp och får mig att uthärda en synnerligen trist måndag.

    PLUS TV-serien Westworld, gör mig väldig pepp på många långa seriekvällar veckorna framöver. Tips!

    Stina | Stinas tillvaro 2016-10-24 19:55:00 http://stinastillvaro.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!