Winter is coming…

Både igår och idag har varit höstruskiga. Sådär så man drar dragkedjan så högt det bara går när man är ute. Och gärna klär sig i underställ och vintervantar. Höstrusket har en förmåga att krypa under skinnet på en.

Men jag gillar det ändå. Jag gillar väder. Det ska inte vara så tillrättalagt. Varken livet eller vädret.

Igår höll min sambo en workshop i löpteknik här i Åre så då hängde jag med kompisar på Holiday Club. Vissa hade köat för medlemskap till nya SATS-gymmet i en timme. Uppe i poolbaren – som har blivit så fin – bjöds det på smoothies och grejer.

Lite senare promenerade vi hem och jag gjorde äppelmos på en stor hink äpplen från Hälsingland. Det blev mycket mos. Och jag har fortfarande rejält mycket äpplen kvar…

På kvällen gick vi in till Vinbaren. Vi var där tidigt vilket var härligt, för då kunde vi provsmaka olika viner och fick växa in i sorlet som blev. Lördag kväll och ett sådant här ställe är i princip alltid fullt – även om det är mitt i ruskigaste oktober.

Vi blev kvar rätt sent. Och när vi promenerade hem sent på kvällen låg snön vit under våra fötter. Inga snödrivor direkt – utan kanske snarare spår av snö. Men ändå. Lyckan i själen!

Åre strand snabbafotter 5M0A2558 Sara Marmot 5M0A2565

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!