Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gör business av din digitala närvaro

smart social business_kurs

Det finns många sätt att göra business av sin digitala närvaro – och de sträcker sig långt bakom sponsrade inlägg och banners under headern. Det, och många andra bra tips gällande digitala affärer vill jag dela med mig av i min kurs Smart social business som precis har släppts genom branschnätverket Better Bloggers. Kursen kostar 898 kr och här köper du den!

I kursen reder jag ut vem som är din potentiella köpare, hur du tar kontakt – och vad du ska säga. Dessutom får du tips från säljproffset – och en del insikter från marknadsavdelningar hur de tänker om att göra affärer med digitala påverkare. Jag diskuterar kring prissättning och lagar – och så får du med dig 21 konkreta tips att ta action på idag som gör att du kommer närmre en affär.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag är så sugen på detta ska du veta. Hoppas födelsedagstomten är snäll. Eller att jag helt enkelt är lite extra snäll mot mig själv 🙂

    Mia 2016-10-19 10:58:15 http://www.menmia.se
    Svara
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!