Snart öppnar takgymmet på Holiday Club

Jag har haft en bra men intensiv arbetsvecka som har innehållit bland annat: möten med nya samarbetspartners, möten om webbokningsutveckling för ökad konvertering, plåtning av våra sviter eftersom vi behöver fler bilder, bokning och brainstorming kring en ny film som jag vill producera som berättar om den nya maten på Holiday Club (och lite tankekraft om nya namnet på den nya restaurangen), ledningsgruppsmöte där vi står istället för sitter och en walk and talk med min chef och VD Pernilla som sista möte den här arbetsveckan.

Igår kväll uppdaterade jag sajten med ny info om SATS Åre på Holiday Club. Den 22 oktober öppnar gymmet och vi släpper 400 medlemskap. Om du redan har ett SATS-kort så kan det vara så att du får träna gratis på SATS i Åre – kolla här!

Om du är i Stockholm i början av november och är intresserad av strategiskt förändringsarbete så kan jag tipsa om att lyssna på just Holiday Club VD:n Pernilla Gravenfors på ett event som Veckans Affärer anordnar!

Nu tar jag helg och går en tur upp på fjället. Sedan kanske jag smygjobbar lite…

Åresjön höst 5M0A0917

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Åh vilken utsikt! Är det från nya SATS-gymmet? Vackert hur som helst.

    Du verkar ha ett riktigt spännande jobb. Så roligt att följa på distans.

    Kram & ha en härlig helg!

    Anna Lissjanis - Trend o träning 2016-10-08 07:47:01 http://www.annalissjanis.se
    Svara
  • Gud så kul! Nu finns det en anledning till, av så många andra, att åka upp till Åre :). Blir det någon typ av invigning den 22?

    Mari 2016-10-07 07:27:36 http://www.doitforyourself.isilife.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!