Veckans nyckelpass

Det var ett tag sedan jag planerade min träning. Oavsett vad jag planerar så har jag alltid koll på den. Alltså inte koll på som i att jag alltid genomför så som jag helst vill – men koll på vad jag faktiskt gör bra och koll på vad jag missar.

Den här veckan vill jag få till:

Ett yogapass

Två styrkepass

Ett intervallpass

Ett simpass

Ett distanspass löpning

Två dagar med vandring (vilket kanske mer faller under kategorin ”rörelse” snarare än träning)

Det är tur att det är måndag så att jag kan sätta igång. Dessutom kommer min hund Hazel att hänga med mig ett tag framöver från mitten av veckan. När vi är tillsammans blir det automatiskt mer löpning. Det blir också striktare regler med skärmtid och mer sömn. Att ha hund är bra!

Sara Rönne Träningsglädje

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • åh ska hasselnöten med? 🙂 åh så mys. Jag ser fram emot helgen SÅ MKT!

  {"author":"Annie" 2016-09-26 21:01:21
  Svara
 • Nyckelpass! Åh jag gör en variant på det här inlägget! Ps saknar dig!

  Jessica 2016-09-26 20:55:52 http://www.jessicaclaren.com
  Svara
 • Så himla smart och du är så inspirerande!
  Måste dela med mig av en seger för mig igår, jag sprang för mig en rekordbästarunda på 9,1 km!!
  Är så glad att jag kan springa nu, för för ett par år sedan kunde jag knappt gå pga av gräslig värk.
  Så igår lärde jag mig – jämför dig inte med andra, jämför med dig själv!
  Å här blir man verkligen pepp måste jag säga!
  Ha en fin måndag=)
  Kram Anna

  Ekenäsliv 2016-09-26 10:43:57 http://www.ekenasliv.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!