Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SATS kommer till Åre

Häromdagen var jag uppe för första gången på det nya gymmet vi bygger på Holiday Club Åre. Det kommer att bli 800 kvm stort om man räknar alla träningsytor – och det kommer bli ett av de mest spektakulära gymmen i Sverige. Var annars kan man träna med panoramavy över fjället? Var annars kan man landa i en solhälsning med utsikt över Renfjället och Åresjön? Gymmet byggs på den vackraste och viktigaste platsen på hela hotellet – som ett statement att nya Holiday Club Åre är en hyllning till ett aktivt liv.

Idag gick vi ut med nyheten att gymmet kommer att drivas i ett samarbete med SATS. Det kommer att bli det första gymmet i Åre som jag har gymkort på. Fjället är min främsta träningsarena – och kommer alltid att vara. Det finns så många naturliga träningsmöjligheter och den obanade terrängen och alla ickebefintliga väggar runtomkring ger oslagbar kombo av frihet och träning för kroppen och själen. Men det finns ju de gånger man faktiskt vill ha ett gym. När jag vill lyfta en kettlebell inomhus istället för utomhus. Och framförallt när jag vill rulla ut yogamattan eller träna fokuserat och funktionellt när det är väldigt mycket väder ute.

SATS i Åre öppnar den 22 oktober och just nu landar vi i allt det praktiska. Det är min närmsta kollega som projektleder såväl schema för alla pass och vilka instruktörer som ska köra vad (och alla andra jättemånga praktiska frågor man inte inser faktiskt existerar förrän de står där mitt framför fötterna och vill ha uppmärksamhet).

Jag tror att det kommer bli hur bra som helst. Framförallt känns det otroligt kul att vårt hotellgym inte är vilket hotellgym som helst. Bit för bit växer nya Holiday Club Åre fram och det är en spännande resa!

Nedan ser du hur bygget ut just nu. Visst anar ni potentialen?

Jag har en rätt lång historia med SATS. När SATS invigde sitt gym i Västerås var vi där från min gamla bloggportal ”Bloggar om träning” och ordnade invigningsevent, och det var på SATS Zenit som jag och min kompis Karin sprang marathon på löpband en gång. Och jag har cyklat många timmar spinning på SATS Hötorget. Det är fina minnen – som snart blir fler.

SATS gym i Åre SATS gym i Åre SATS gym i Åre

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!