Konferens på fjället

Jag har precis kommit hem från en två dagars konferens på fjället med mina kollegor som är ansvariga för vår konferens. Eftersom vi ändrar hela vårt koncept på Holiday Club Åre så är det viktigt att vi lever vårt varumärke på samma sätt som vi vill att våra gäster ska göra det. Därför blev det en gemensam vandring till Lyckans läger i Edsåsdalen för boende i stuga utan el och vatten – och sedan lite mer vandring.

Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens

VD Pernilla mailade ut en packlista och plan för dagarna. Hon och jag hade till uppgift att fixa middag och jag föreslog det vi grillade förra gången vi var vid Lyckans läger. Förutom maten packade jag vandringsprylar och baddräkt – som faktiskt kom till använd denna gången. En riktig tjusning med Lyckans läger är att elda i bastun och bada i lilla Offsjön. Jag kan ha lite lätt badångest när det är så kallt i vattnet men det var inte så farligt – tvärtom var det sjukt härligt!

konferens IMG_4509

Mellan diskussioner och målsättningar vandrade vi uppför Lillvalens topp; en fin och alldeles lagom topptur en eftermiddag eller kväll i höst om du har vägarna förbi. Sedan fick vi bråttom ner för det där bastubadet – och för att förbereda middagen. Utanför stod mörkret som en kompakt vägg medan vi hade det väldigt mysigt vid middagsbordet.

Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens

Eftersom vi var olika personer som ansvarade för olika måltider så blev det hela tiden lyxmat: laxen och varma grönsaker med surdegsbaugette och ostar till middag – och små mousser som en av mina kollegor haft med sig från Picard i Stockholm. Till frukost blev det riktigt god gröt och omelette – och till lunch kycklingwraps.

Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens

Jag tänker som bäst och kommer på flest smarta saker när jag är på fjället – därför är det ju logiskt att också lägga sina kreativa möten utomhus. Oavsett om det är fjäll eller skog eller en promenadslinga någonstans. En walk and talk – eller en konferens. Det behöver inte alltid vara så svårt.

När vi vaknade imorse så glittrade fjällvärlden där ute; solen sken och nattens regn höll på att torka upp. Vi gick den lilla biten ner till vattnet och äntligen fick jag se Offsjöarna med blå himmel ovanför!

Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens

Lite senare gjorde vi yoga på bryggan innan vi konfererade lite mer, fick fart på en eld och grillade vår lunch. Klart bra konferens som gav många idéer och tankar inför framtiden. Det finns så mycket i fjällen som jag vill att alla ska uppleva!

Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens Holiday Club Åre konferens

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!