Smoothies för alla

Jag har gjort många recept på smoothies på den här bloggen. Ofta lite annorlunda typer av smoothies, oavsett om de varit gröna med spenat eller bärigt röda. En favorit var länge smoothies med lite nötigare smak, då var jag väldigt inspirerad av Blueberry i Stockholm (som jag fortfarande tycker är bäst på smoothies).

ICAs hemsida avslöjade jag mitt bästa tips för smoothies! Och här har jag skrivit om tricket för att en grön smoothie ska bli god! Två recept som jag vill tipsa om alldeles särskilt är en smoothie med chili och så en smoothie med namnet ingefärsvanilj. Yum!

Här kommer tre ytterligare förslag på ingredienser till en riktigt god smoothie:

smoothies till frukost recept IMG_3228

1. Mango, banan, havregryn, kokosmjölk. Perfekt frukost när du är på språng!

smoothies till frukost recept IMG_3186

2. Frusna hallon och vinbär, spenat, chiafrön, krossade linfrön, havremjölk, banan. En smoothie som alltid funkar!

smoothies till frukost recept IMG_3234

3. En grön smoothie med grönkål (tips: köp fryst grönkål!), ananas, banan, havremjölk och vanilj. En hälsokick som gör mig glad.

grön smoothie recept IMG_3191smoothies till frukost recept IMG_3214 smoothies till frukost recept IMG_3243

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!