Farväl juni!

Juni, vilken månad det var! Den blev lite annorlunda än jag tänkt mig och jag var typ knappt i Åre alls eftersom några möten i Stockholm med lite för jämna mellanrum gjorde milen upp och ner lite för onödiga. Så jag har varit på en konstant roadtrip i 30 dagar kan man säga – himla härligt. Det är ju min absolut bästa gren!

Jag har gjort många fina grejer i juni; tränat en hel del – och levt massor.

Det här sommarparadiset öppnade mig öppna armar, bjöd på hummer och en flock islandshästar! I solnedgången körde vi SUP på sjön och delade tankar om livet.

Jag har yogat en hel del; på gräsmattan och nere vid älven i Hälsingland. Det blir så drömmigt som man gör det till.

Det har skrivits artiklar om mig! Här är en av dem! Och nu senaste sågs jag i Vecko-Revyn. Fantastiskt kul! Någon gång skulle jag vilja prata om kroppsideal i en intervju – konstigt nog är det knappt någon som hört av sig angående den vinkeln vilket jag kan tycka är lite märkligt ändå. Jag sticker ju ut som tränings-/hälsobloggare!

Jag skrev ett blogginlägg som dessutom hamnade i tidningen.

Den här kvällen var fin men det är ju lite synd att jag sprang fel. Men, Hälsinglands skogar är härliga oavsett.

Och för bara några dagar sedan hittade jag lite fjällvärld i Jönköping – ett ställe som jag rekommenderar alla att stanna till på om ni har vägarna förbi!

En helt annan dag åkte jag till Norrköping och hade en full on upplevelseeftermiddag med kväll. Och natt.

Och så var jag en sväng i Toscana. Fast i Sverige då. Tänk att jag åkt förbi här så många gånger längs E4:an men aldrig riktigt sett detta!

Jag var i Båstad (tips!)

På midsommar sprang jag i Brösarps backar och drack jättemycket äppelmust i totalvärmen på Österlen.

Ja, det har varit en riktig upplevelsemånad. Den typ av månad jag gillar allra bäst. Och nu går vi in i juli och jag vågar varken säga vad jag ska göra eller vad jag inte ska göra för jag känner på mig att det kan bli på alla möjliga sätt. Men kul, ja det kommer det garanterat bli. Man har ju trots allt så kul man gör sig.

Vad ska du göra i juli?

Snäcksjöns islandshästar Öregrundstand up paddling stand up paddlinggolden houreggaspåret skålsjögården blåbär IMG_9786 sommarsolståndet 0F9A1627Norrvikens trädgårdar Båstad Haverdal Juleboda strand Österlen Brösarps backar norra Forsakar vattenfall Österlen

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
16kommentarer
 • Å käre värld vad du hunnit med resor! Kul med så mycket när man gillar att resa 🙂
  Föresten – känner du till lilla Hammerdal? Jag bodde där några år när jag var liten, pluggade dessutom på Birka folkhögskola ett år och har släkt i Östersund. Och när jag ser alla dina fina bilder så blir jag så himla sugen på att åka upp och fjällvandra med vovven! Eller bara hyra en liten stuga någonstans och sitta och jobba ostört 🙂

  Well, juli då. Här blir det semester med dottern och vi kommer ha fullt upp med att ha roligt! Karln min jobbar men jag och lilla loppan ska hitta på massa bus och åka på roliga äventyr! Finns så mycket roligt att göra för små barn i Stockholm 🙂 Det blir en bra månad det här känner jag!

  Paulina Gunnardo 2016-07-01 21:35:50 http://paulina.gunnardo.se/blogg
  Svara
 • Eller hur så himla rätt inställning ”Man har ju trots allt så kul man gör sig.”

  Clara Edvinsson 2016-07-01 17:43:33 http://www.claraedvinsson.se
  Svara
 • Vilka fina bilder 🙂

  Juli ser spännande ut 🙂
  Går på semester imorgon och det känns sådär pirrigt fint i hela kroppen!!
  Först ett par dagar med fina vänner på Öland, vidare till Gran Canaria för en vecka på cyklarna i bergen (jag bara älskar’t 🙂 ), sen landar vi hemma och bilar vidare till andra vänner några dagar 🙂
  Sen är det oplanerat 😉
  Intensiv start på semestern med mycket inplanerat känns härligt 🙂

  Har just hittat till din blogg och du inspirerar 🙂

  Linda Assarsson 2016-07-01 06:53:42 http://lindaassarsson.blogg.se
  Svara
 • All the pictures are so amazing…

  ellie 2016-06-30 22:45:00 http://wearingcasual.com/
  Svara
 • Vilken finfin månad 🙂

  Mari 2016-06-30 21:35:42 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
  Svara
 • Vackra foton! För mig blir det hemmaliv (långa sovmornar, bad, trädgård, träning) och resor (det innersta av Tornedalen, Stockholm, Småland och Skåne). Ser fram emot 🙂

  Madelene 2016-06-30 20:32:46 http://qvinnasite.wordpress.com
  Svara
 • Jeg skal fortsette ferien min i Frankrike og når jeg kommer hjem, skal jeg flytte inn i ny leilighet? Så blir det nok noen fjellturer også.

  Lone 2016-06-30 17:11:17
  Svara
 • Jag ska orientera i Schweiz. Nåt säger mig att det kommer bli en smula…. hm…kuperat. Ska även hälsa på kära släktingar i Bayern och på vägen dit ta en liten avstickare inom Berlin för att köpa en plastlåda.

  Nipe 2016-06-30 15:54:06 http://enlitenplatsietern.blogspot.com
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!