Vi satt på en klippa vid en sjö och blickade ut över det liv som hela tiden pågår medan vi gör annat

Nu har vi haft både den kortaste natten och den längsta dagen och det har obevekligen vänt. Trösten är att det vänder tillbaks långt före jul. Jag hälsade på min fina vän Katta i måndags och vi upplevde Östergötland i sommarnatten. Vi satt på en klippa vid en sjö och blickade upp mot himlen mot en solnedgång vi trivsamt och hopplöst väntade på – och ut över sjön och det liv som hela tiden pågår medan vi gör annat.

Natten var ljus, sval och somrig – och djupa samtal vänner emellan tog fart in i sommarsolståndet. Den ljusaste natten var då. Men den bästa tiden är alltid nu.

sommarsolståndet 0F9A1584 sommarsolståndet IMG_0029sommarsolståndet IMG_0017  sommarsolståndet IMG_0065 sommarsolståndet IMG_0086 sommarsolståndet IMG_0117 sommarsolståndet IMG_0127 sommarsolståndet IMG_0137 sommarsolståndet IMG_0050 sommarsolståndet IMG_0058sommarsolståndet IMG_0133

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
10kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!