Sverige på fötter

Imorgon den 14 juni är det manifestationen Sverige på fötter mellan kl 17-18 runt om i Sverige, eller praktiskt taget precis där du råkar befinna dig. Det är Svensk Friidrott som står bakom – med uppmaningen ”rörelse är världens bästa vaccin och medicin. Fysiskt aktivitet både förebygger och botar. Idrott förenar och utvecklar människor och samhällen”.

Här finns en lista på en massa ställen runt om i Sverige som anordnar aktivitet – men du kan förstås vara aktiv oavsett var du är. Slå på appen Runkeeper så samlas all data in från alla som är aktiva och ger big data utan dess like.

Jag kommer att befinna mig i Hälsingland och har planerat in ett stigpass i skogarna häromkring. Det blir mysigt – och kul att tänka på att det just då är många andra som är ute samtidigt.

Här kan du klä dig i Svensk Friidrotts egna linje ”svenska löpare” som påminner om landslagets tränings- och tävlingsplagg. Här hittar du de riktiga tävlingskläderna!

Jag gillar temadagar och jag hoppas att den 14 juni blir inskrivet i kalendern som en återkommande dag för rörelse. På lördag är det en massa dagar samtidigt, t.ex. pionens dag, jongleringsdagen, husbilens dag och picknickdagen.

Kläpphögarna led i Ottsjö - bilder från traningsgldje.se

Bilden är från Kläpphögarna, Ottsjö.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!