Gårdagens

Igår var mycket märklig men väldigt härlig. Jag vaknade till 20 cm nysnö på marken och tog en vintrig morgonpromenad med Hazel. På lunchen kom solen fram och det var så varmt att jag helst hade haft shorts på mig – och på eftermiddagen var all snö i byn borta och asfalten torr, men på fjället ligger nog allting kvar.

Jag ringde en av mina bästa vänner och precis när hon svarade gjorde Hazel något roligt så jag ägnade de första två minutrarna att skratta så hysteriskt att min vän undrade vad det var med mig. Ingenting alls – bara livet, tänkte jag men fick inte fram några sammanhängande ord för sådana där hysteriska skratt tar musten ur mig.

På kvällen tog vi en långpromenad och sedan körde jag lite styrketräning utanför huset. Mycket rygg och många övningar som involverar core. På slutet började det att snöa igen, så vi kanske får en repris av denna dag imorgon.

Jag hann bocka av en hel massa grejer på min to do-list också. Sådant ger ett skönt lugn i själen! …och så kollade jag klart hela senaste säsongen av Girls.

Sara IMG_5525Sara IMG_5567

Favoritväst // Marmot. Sköna luftiga träningsbyxor // The GAP. Löparskor // Adidas Energy Boost.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
  • Woohoo, nysnö. Jag skulle kunna tänka mig någon decimeter. Är Så sugen på att åka skidor 🙂

    Mari 2016-04-27 19:46:01 http://www.doitforyourself.shapemeup.se
    Svara
  • Haha, du är förmodligen den ende som kan få det att låta mysigt med snö i slutet på april. Själv gråter jag en smula åt eländet och glädjer mig åt att Italien väntar om en vecka 🙂

    Anna 2016-04-27 13:57:48 http://piggelina.se
    Svara
  • Haha, vad ör oddsen för att vi skriver inlägg med samma rubrik på samma dag? http://explorista.se/gardagens/ Skumt med snö igen förresten, men verkar ju vara så i hela Sverige just nu.

    Explorista i Spanien 2016-04-27 12:48:52 http://explorista.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!