Min första VLOG!

Igår när jag var ute och sprang terräng längs Flottarleden mellan Runemo och Söräng i Hälsingland och snöflingorna singlade ner och älven forsade och det var gråväder men ändå sådär himla härligt, ja då tänkte jag att detta vore kul att visa i rörligt format på bloggen – och inte bara på snapchat. Bilder är en sak, men rörligt är ju faktiskt något annat ändå.

När en tanke landar som jag verkligen vill göra, ja då gör jag det också. Så utan att ha en storyboard så knäppte jag av några filmer med min mobil eftersom det var det enda jag hade med mig. Resultatet kan du se nedan; en liten film från när jag och Hazel sprang Flottarleden.

Om du läst min blogg ett tag så är det här en välkänd led för dig. Det är en av mina finaste stigar faktiskt! Klicka in på länkarna nedan för att se Flottarleden alla årstider:

> Flottarleden på sommaren (även om det är tidigt)

> Flottarleden på hösten

> Flottarleden på vintern (en ovanlig vinter!)

Mina VLOGS kommer vara en form av enklare kortfilmer. Ibland kommer de att vara mer i dagboksformat – och ibland kommer det vara mer såhär:

Vad tycker du om rörligt material? Är det något du vill se mer av här inne? Och vad skulle du helst vilja följa med på? Saker jag gör – eller med sådant jag säger?

Om du vill följa mig direkt på YouTube så klicka här. Jag heter sararonne på nästan sociala medier om du vill leta upp mig någon annanstans!

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
19kommentarer
 • Kul med levande bilder!
  Men låten, vilken är det? Känner igen men kan inte placera. Himla bra!

  PiaL 2016-03-21 22:55:55
  Svara
 • Tummen upp för vlogg! Blir ofta så himla nyfiken på det fys kriser om och ibland räcker inte stillbilder till för att stilla min nyfikenhet.

  Maria 2016-03-21 10:00:17
  Svara
 • Hej!

  Först tack för en fin blogg! Blir alltid lika inspirerad att åka norrut och att vara ute i naturen när jag är inne och läser. Men nu undrade du vad jag tycker om vlogg, och tyvärr gillar det inte alls. Tycker att både dina texter och bilder förmedlar en känsla och skapar en längtan efter rörelse och friluftsliv på ett mycket bättre sätt än en kort filmsnutt gör. En sådan film blir bara som en kort reklamfilm, inte mer, medan orden och bilderna skapar drömmar.

  Maria 2016-03-20 22:18:25
  Svara
 • Hoppas på att se mer av detta! Kul!
  Blir förresten alldeles pirrig och våryster när jag ser Hazel – mitt hjärta bara smälter <3

  Annie - lättlagat vegokäk 2016-03-20 20:25:03 http://vegokak.se/
  Svara
 • Så skikkelig bra ut å løpe der! Skjønner godt det er en favoritt 🙂

  Var koselig å se film, ser gjerne mer av det. Er trivelig å se hvordan naturen er.

  L 2016-03-20 19:49:18
  Svara
 • Åh vad vacker led det verkar vara! Här ligger snön fortfarande tjock i skogen. Men snart så smälter den även här. Tack för en härlig film!

  karin 2016-03-20 19:46:00
  Svara
 • Jättekul med rörligt! Men vad konstigt det känns med snö! Vi har haft värsta vårdagen 🙂

  Anna (orka mera) 2016-03-20 19:44:18 http://piggelina.se
  Svara
 • Magiskt! Big like för rörligt material och hurra för dig, du inspirerar!

  Malin 2016-03-20 19:23:29
  Svara
 • Ja, jättekul med lite rörligt! Jag vill se både och, både sånt du säjer och sånt du gör 🙂 Prenumererade så klart omedelbums 🙂

  Charlotta Sofia springer o trimmar 2016-03-20 19:06:00 http://www.springerochtrimmar.se
  Svara
 • Roligt med rörligt material! Fortsätt med det:-) jag har funderat på det med inte kommit till skott.

  {"author":"Helena Enqvist " 2016-03-20 18:43:46
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!