Johanna Ojalas längdtips

Jag var helt lyrisk efter första längdskidpasset i söndags; även om jag tycker att skejt är en rejält utmaning. Jag var så pass till mig att jag faktiskt köpte mig ett par nya vallningsfria längdskidor för klassisk stil också; ett par Fischer RCS twin skin race classic längdskidor. Så nu ska jag inte behöva valla något fäste alls när jag vill åka längd.

I tisdags var jag i Trillevallen på studiebesök och jag vill verkligen testa deras längdspår i vinter; jag tror att de är de enda spåren i Åre kommun som inte har spåravgift. Trillevallen är överlag en liten pärla. Såhär fint var det i somras på toppen av Välliste!

Det finns mycket längdskidåkning att åka i Åre. Och det finns riktigt duktiga längdskidåkare! Lina Korsgren är elitåkare som tävlar för Åre och som vann prologen i Visma Ski Classics (långloppscupen) – och Johanna Ojala som är hela svenska folkets längdexpert i Vinterstudion bor i Undersåker.

Johanna auktionerar ut sina bästa skidtips till förmån för Musikhjälpen; skynda dig att klicka in här för auktionen tar slut idag! Musikhjälpens insamling går i år till klimatkatastrofernas offer och alla pengarna från Johanna Ojalas auktion stoppas rätt ner i den insamlingsbössan.

Läs det här också:

> Om när jag hängde en hel dag med Charlotte Kalla

> Last kiss good bye

> Längdskidåkning i Ullådalen med vännerna

längdspår i Ullådalen längdspår i Ullådalen längdspår i UllådalenBilder från en tur i Ullådalen från i februari

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer
  • Roligt att höra vad du tycker om vallningsfritt! Jag köpte mig ett par Atomic Skintec för någon månad sedan, men har bara testat dem en gång hittills i Högbo på konstfruset. Till Björnen fick ”riktiga” skidorna följa med, men lyckades glömma både rätt valla och kloss – så det hade nog ändå varit bäst att ha packat ner devallningsfria. Tack för alla Åretips, vi betar av dem allt eftersom. 🙂

    Camilla 2015-12-19 22:34:43 http://www.camillasdagar.blogspot.com
    Svara
    • Svar på Camillas kommentar.

      kul med dina skintec, åkte på just dem en gång förra året. fast varför valde du de andra nu? för tryggheten eller något annat skäl? hoppas ni gillar tipsen?

      Sara Rönne 2015-12-19 22:47:32
      Svara
      • Svar på Sara Rönnes kommentar.

        Tyckte att de gled så dåligt och har inte hunnit glidpreparera dem än. :/
        Om du skulle rekommendera en mysig/bra/god/lugn restaurang i Åre en söndagskväll, vilken skulle du välja? Vi lyckas alltid fastna här i Björnen och på Carins krog. Kan gärna vara kött/goda hamburgare och så. Tack! 🙂

        Camilla 2015-12-19 23:03:09 http://www.camillasdagar.blogspot.com
        Svara
  • Åh Johanna alltså, jag verkligen älskar henne i vinterstudion! Så himla duktig på att förklara och diskutera, och verkar så go och vettig som person 🙂

    Erika 2015-12-19 16:13:24 http://www.hejaerika.wordpress.com
    Svara
  • Ser helt fantastiskt ut! Skicka hit lite snö, är du snäll. 😉

    Kram M

    Rund är också en form! 2015-12-19 16:00:38 http://rundarocksaenform.wordpress.com
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!