Allt jag behöver

16 december kunde bli hur usel som helst. Men det blev det inte. Det blev så bra! Så pass bra att jag rev av ett pass på gymmet på Holiday Club enbart på adrenalin.

När jag går på lyckliga ångor vill jag köra pass som är så enkla de kan bli; jag vill inte låta en endaste tankecell ägna sig åt något annat än att fokusera på känslan i kroppen. Kvällens pass blev därför:

3 minuter på cykel + 12 benpressar. Upprepat 8 gånger så att 8 cykelomgångar och 8 benpressomgångar blev 16 vilket är rätt så lämpligt just idag.

Som om inte det vore nog lyssnade jag på samma låt på cykeln 8 gånger. Miriam Bryants version av Lisa Nilssons ”allt jag behöver” från Så mycket bättre. Högre och högre i lurarna för varje gång.

En annan låt som gått på repeat och som jag tränat helt rusig i kroppen till är den här!

träningsglädje

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Det lät ju som ett riktigt härligt träningspass! Jag brukar också haka upp mig på en låt som går på repeat så högt som möjligt 🙂 Själv blev min onsdag inte alls lika kul, jag valde att sitta uppe och jobba ända tills det blev morgon. Något som jag förmodligen kommer få betala för de närmaste dagarna men jag jagar en deadline för att kunna gå på tre veckors ledighet så det får det vara värt. Nu är det bara någar ynka dygn kvar tills jag kan slänga på mig skidstället, slänga mig utför Gästrappet och avsluta kvällen med en vedeldad bastu. Blir piggare och pepp bara av att komma hit och läsa.Tack Sara!

  Diana 2015-12-17 11:35:00
  Svara
  • Svar på Dianas kommentar.

   skickar lite virtuellt flow till dig; hoppas det går bra med din deadline!!! jag har också haft några sådana nätter den senaste tiden; fast brukar avsluta vid midnatt. 🙂

   Sara Rönne 2015-12-17 11:44:32
   Svara
 • Låter som ett riktigt härligt flow! Grymma du! 🙂

  Rund är också en form! 2015-12-17 11:10:42 http://rundarocksaenform.wordpress.com
  Svara
 • Den är grym den låten! Älskar att hennes göteborgska lyser igenom också! Jag känner gårdagens benpressar idag, ganska rejält mycket 😀 Tur jag har vilodagar nu!

  Marina 2015-12-16 21:17:18 http://mindrefett.blogspot.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!